23948sdkhjf

Stringo er tilbage

Firmaet Olego har fået agenturet for de svenske Stringo bilflyttere, og nu skal der satses på det danske marked.
TILBAGE For det svenske firma Stringo er turen nu kommet til Danmark. Firmaet har i de sidste 25 år fremstillet bilflyttere, altså et elektrisk køretøj, hvorved man let kan flytte en bil og få den manøvreret ind på et nyt sted. Tidligere har man været på det danske marked, men nu er man tilbage igen. Valget af dansk importør er faldet på firmaet Olego, og agenturet på Stringo bilflytterne omfatter foruden det danske hjemmemarked også Færøerne og Grønland. Indehaver af Olego, Ole Riemangsgaard er begejstret over at han har fået agenturet, og han forventer sig meget.

Flere modeller
I alt er der syv modeller af bilflyttere i programmet, hvoraf nogle fås i flere udgaver. Til biler op til 2000 kilogram er der CM og Stringo 360. Op til 3000 kilogram er det Stringo S3, og når det drejer sig om mange og lange flytninger af biler til og med 5000 kilogram, handler det om Stringo 550 og 700.

Alene i Sverige er der 250 Stringo bilflyttere rundt omkring på værkstederne. Men man har også solgt Stringo bilflyttere til så som samtlige bilfabrikker på kloden, foruden til mange landes kriminaltekniske afdelinger, hvor de biler, der har indgået i en forbrydelse, ikke må berøres af hensyn til sikring af beviser.

Mange ting at tage højde for
Stringo bilflytterne er ikke bare en hyldevare. Nej, hver maskine laves efter kundens specifikationer og i samråd med Stringo, så man derved kan sikre sig, at kunden får det mest optimale. Af den grund er leveringstiden da også seks uger.

Svein Ôiseth, der er teknisk salgsansvarlig, fortæller, at det er vigtigt, at man får fremstillet den rigtige bilflytter.

Er der eksempelvis store fliser på gulvet i salgslokalet, kan den specifikke belastning fra bilflytterens hjul blive så stor, at fliserne risikerer at knække. Normalt er der fire hjul, men er der sensible fliser, kan den forsynes med seks todelte hjul, hvilket betyder, at belastningen per kvadratcentimeter bliver så lille, at selv de skrøbeligste fliser forbliver intakte.

Skræddersys
Længden fra bilflytterens forkant til centrum på bilen hjul er som standard 1200 millimeter, men handler det om biler med lange forender, kan denne afstand forlænges, så den totale længde når helt op på 1400 millimeter.

Normalt er højden fra gulv til overkant bilflytter 115 millimeter, men den kan bygges ned til 79 millimeter, hvor der så kun vil være 19 millimeter fra gulv til underkant maskine.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11