23948sdkhjf

Rekordår for T. Hansen

T. Hansen når milepæl med en omsætning, der rundede milliarden. Vil i 2016 og 2017 introducere et nyt BTB koncept rettet mod autoværksteder.
DELE T. Hansen har svært ved at få armene ned, efter at have afleveret et rekordstort 2015-regnskab. Resultatet for koncernen var på 103 millioner kroner efter skat. Især glæder koncernen sig over, at koncepterne ”Click & Collect” og ”Leveret eller Gratis” var en stor succes i 2015. Samtidig bebuder koncernen sit indtog på det professionelle marked med et koncept rettet mod de danske værksteder.

Adm. direktør Bent Jensen udtaler i forbindelse med årsregnskabet for 2015

- T. Hansen Gruppen gjorde i 2015 fremskridt på alle fronter og leverede et tilfredsstillende resultat. Det gode resultat skyldes uden tvivl, at hver eneste led og tandhjul i T. Hansen Gruppen har levereret på den helt store klinge via knowhow og dedikation fra vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Vi har således oplevet vækst inden for alle produktområder. Samtidig har vi styrket vores relationer til vores kunder via en række nye servicevenlige tiltag. Vi lancerede i 2015 vores Click & Collect, der sammen med vores ”Leveret eller GRATIS” er blevet en stor succes, som vores kunder sætter rigtig stor pris på. Derudover arbejder vi altid på at udfordre det bestående, så vi kan tilbyde vores kunder fremtidens løsninger allerede i dag. Vi vil simpelthen være branchens bedste.

Vil satse på værksteder

Den 20. april 2016 underskrev adm. direktør Bent Jensen en tiltrædelsesaftale i AD International, der i Danmark er blevet etableret under navnet AD Danmark. Bent Jensen udtaler i den forbindelse:

- 2015 var et fantastisk år for os. Jeg forventer 2016 bliver bedre og fremtiden endnu lysere. Med tiltrædelse til AD International er der tale om intet mindre end en revolution. T. Hansen Gruppen, der primært er blevet set som en forbrugerrettet virksomhed, får med tiltrædelsen adgang til de bedste OE-leverandører på det europæiske marked, og bliver samtidig en del af et internationalt netværk med 36.000 ansatte i mere end 35 lande med en total salgsvolumen på 46 milliarder kroner. Det netværk vil åbne for nye banebrydende koncepter, der vil komme både forbrugerne, men som noget helt nyt også værkstedskunderne til gode, når T. Hansen Gruppen i løbet af 2016 og 2017 vil introducere et nyt BTB-koncept rettet mod de danske autoværksteder i form af et nyt unikt, attraktivt og særdeles konkurrencedygtigt konceptkatalog til nogle ekstraordinært gode priser. bauer
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109