23948sdkhjf

Reservedele smelter sammen med Autobutler

Mekonomen og autobutler.dk integrerer nu grossistens reservedelskatalog med Autobutlers automatiske prisberegner. Værkstedet får med et klik forhåndsberegnet tilbud og automatisk levering af de reservedele, der kræves til ordren.
VÆRKSTEDSPORTAL Autobutler.dk lancerede sidste år en automatisk prisberegner, hvor portalen centralt beregner prisforslag på udbudte værkstedsjobs. Nu tager portalen skridtet videre og gør det muligt at få reservedele via Mekonomens reservedelskatalog baseret på det automatisk beregnede pristilbud, så værkstedet får de nødvendige reservedele til levering på værkstedet senest dagen før kunden kommer med sin bil.

- Vi gør hverdagen lettere for vores mekanikere, som oplever, at den voksende skov af it-værktøjer sluger tid fra arbejdet ved liften. Derfor kan alle vores værksteder med et enkelt tryk på en knap få reservedelsbestillinger, som er knyttet til det enkelte værkstedsjob, forklarer adm. direktør Christian Legêne, Autobutler.

I praksis betyder det, at værkstedet efter at have modtaget kundens accept af ordren automatisk får leveret de reservedele, det pågældende job kræver. Det kræver hverken en ekstra indtastning eller opslag i andre databaser - fordi alle priser og detaljer allerede er hentet ind i forbindelse med autobutler.dk’s automatiske tilbudsberegning.

- Foruden at gøre det lettere for værkstedet betyder det også, at bilejeren får 100 procent sammenlignelige tilbud, der tager afsæt i fabrikkens forskrifter, påpeger Christian Legêne.

Øget volumen

- Vi oplever en øget volumen fra autobutler.dk’s kunder og er derfor glade for, at hele processen med tilbudsgivning og bestilling af reservedele nu kan automatiseres med et enkelt klik. Samtidig er initiativet banebrydende, da det aldrig før har været så nemt at bestille sine reservedele, siger Mekonomen-direktør Christer Blohm ifølge en pressemeddelelse.

Lige så snart en bilejer har oprettet en opgave på autobutler.dk, træder den automatiske prisberegning til. Det eneste, værkstedet skal gøre, er at reservere en tid i kalenderen, så sørger autobutler.dk for at sende det detaljerede tilbud til bilejeren. Hvis bilejeren accepterer tilbuddet, sker bestilling af de rigtige reservedele automatisk, med mindre værkstedet ønsker en anden reservedelsleverandør.

Åben platform

Hos autobutler.dk lægger man vægt på, at selve integrationen med automatisk bestilling af reservedele er baseret på åbne data og en åben integration. Virksomheden håber derfor, at også andre reservedelsleverandører bliver inspireret af modellen med automatisk reservedelsbestilling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125