23948sdkhjf

Bjarne Nielsen A/S på rette vej

Årets resultat i bilhuset med 13 afdelinger er tilbage på et plus med 24 procent flere solgte biler.
BILSALG Årets resultat er netop blevet offentliggjort for Bjarne Nielsen A/S. Resultatet blev et overskud på 1,9 millioner kroner kroner, hvilket er 12,3 millioner bedre end 2014.

- I 2015 oplevede vi en god udvikling og vækst efter igangsætning af en ny og omfattende forretningsplan. Vi har haft stor fokus på vores ansattes kompetenceudvikling og trivsel, hvilket er Bjarne Nielsen A/S’ vigtigste ressource og altafgørende for vores succes. Ligeledes satte vi ny fokus på at skabe mere værdi for vores kunder og gøre det til en god oplevelse at handle i vores bilhuse, udtaler adm. direktør Michael Stig Nielsen.

- Det har styrket og øget vores forretning. Vi er stadig et stykke fra vores målsætning og vores potentiale, men resultaterne viser, at vi er på rette vej. Vi vil fastholde vores strategi og forretningsplan om at være en attraktiv arbejdsplads og levere den gode kundeoplevelse, uanset om man skal have sin bil til service eller tænker på at få den udskiftet til en ny eller brugt bil, siger Michael Stig Nielsen.

24 procent flere biler

Det blev i 2015 til en omsætning på 227,5 millioner kroner mere end året før og en samlet omsætning på 1,1 milliard kroner - en stigning på 23 procent. Det baserer sig på et samlet salg på 8450 biler og mere end 160.000 solgte værkstedstimer.

- Den positive fremgang skyldes primært personalets store indsats og engagement, et salg på 24 procent flere biler samt et øget salg gennem blandt andet koncernens eget leasingselskab - Leasing.dk - udbyder af finansieringsformer som leasing, erhvervsleasing, split-leasing og privat leasing, siger Michael Stig Nielsen.

Akademi og nye forretninger

BN Akademi blev etableret som et internt uddannelsescenter med fokus på udvikling af ledelse og medarbejdere for træning i de processer og den adfærd, som afspejler de krav og forventninger kunderne har til bil-virksomheden.

I august åbnede den nye konceptforretning, FordStore i Esbjerg, og i september blev endnu et bilhus i Hillerød tilknyttet virksomheden med Renault og Dacia.

Med videre fokus på at skabe det foretrukne bilhus for både ansatte og kunder, med introduktion af nye bilmodeller og kundetilbud, forventer ledelsen en fortsat positiv udvikling af det økonomiske resultat for 2016.

13 bilhuse

Bjarne Nielsen er en af Danmarks største bilkoncerner og består af detailkæden Bjarne Nielsen A/S, Bilernes Hus A/S samt leasingselskabet Leasing.dk.

Bjarne Nielsen A/S er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Renault, Dacia, Volvo, Kia og Mazda og består af 13 bilhuse på tværs af landet: Seks bilhuse i Jylland - Ringkøbing, Herning, Holstebro, Skive og to i Esbjerg - samt syv bilhuse på Sjælland - Køge, Roskilde, Lyngby, Birkerød, Hørsholm, Frederikssund og Hillerød.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126