23948sdkhjf

Diagnosetestere til Forsvaret

Würth Danmark har i 2016 vundet et EU-udbud om at levere diagnosetestere til alle Forsvarets enheder. Med i udbuddet var også uddannelse af forsvarets teknikere.
DIAGNOSE Würth Online World (WOW) blev introduceret på markedet for 15 år siden, og allerede dengang var testerne blandt de førende i kraft af online opdatering. Sådan forholder det sig ifølge Würth stadig, især i kraft af input til produktudviklingen fra et dansk team.

Würth ejer selv hardwaren til diagnosetesterne og udvikler selv protokoller. Det har sammen med international erfaring på diagnoseområdet og en række andre faktorer været medvirkende til, at Würth fremover leverer til det danske forsvar.

I den kommende tid venter således en implementeringsproces af WOW og WabcoWürth diagnosetestere, der blandt andet giver adgang til tekniske data, serviceskemaer, reparationstider og fejlsøgningstips og en dybdegående diagnose.

– Der er flere grunde til, at vi har vundet udbuddet. Først og fremmest opfylder vi de formelle krav, som Forsvarets Materieltjeneste stiller til deres udstyr. Dernæst er vi stærke på både pris, fleksibilitet og kvalitet, og det var medvirkende til, at vores diagnosetestere bestod Forsvarets test i udbuddet. Vores testere dækker en dansk bilpark rigtig godt, og både inden for person- og varevogne, lastvogn, bus og trailer kan vi levere gode løsninger, udtaler Kurt Hansen, teknisk konsulent i værkstedsudstyr hos Würth Danmark A/S.

Uddannelse følger med

Som en del af udbudsmaterialet fra Forsvaret var også kravet om uddannelse af forsvarets egne teknikere med skoling i brug af Würths diagnoseudstyr. Og det er en opgave, som Würth ifølge Kurt Hansen løser med både glæde og selvfølgelighed:

– Når Forsvaret har fordelt de mange testere rundt på kaserner og værksteder, starter skolingen. Netop uddannelse er en vigtig del for os, og vi sørger altid for, at vores produkter ikke bare bliver leveret, men også følges af den nødvendige skoling. På den måde får vores kunder det optimale udbytte. I dette tilfælde skoler vi onsite på Sjælland og i Jylland, så alle deltagerne får mulighed for at se udstyret i brug der, hvor det skal fungere i dagligdagen, siger han.

International erfaring

Med leverancen til Forsvarets Materieltjeneste kan Würth som internationalt brand føje endnu en anseelig kunde til porteføljen. For Kurt Hansen vidner det om, at kunderne føler sig trygge ved at vælge Würth:

– Hos Würth har vi internationalt set en lang tradition for at levere diagnosetestere til store kunder. I Norge leverer Würth både til Viking Vejtjeneste og forsvaret, mens Würth i England leverer til RAC, der servicerer mere end otte millioner bilister på de engelske veje. Vores team, der i forvejen betjener store dele af Forsvaret og det offentlige, har med andre ord stor erfaring i at levere til store kunder, med alt hvad det indebærer af skoling, egen support og logistik. Samtidig er vores testere blandt markedets mest innovative, og det har de været siden Würth Online World blev lanceret for 15 år siden, bemærker Kurt Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125