23948sdkhjf

Bremsefirma leverer vildt regnskab

Den italienske producent gik 42 procent frem fra 2014, viser årsregnskab.
REGNSKAB Italienske Brembo går frem, når man kigger på både omsætning og ikke mindst resultat efter skat. Det viser virksomhedens årsregnskab. Brembo præsenterede en fremgang efter skat på 42,5 procent, hvilket betød, at det italienske bremsefirma for 2015 kunne fremlægge et resultat efter skat på 1,37 milliarder kroner mod 960 millioner kroner i 2014. Kigger man på selskabets omsætning, så betød fremgangen, at Brembo omsatte for godt 15 milliarder kroner sidste år mod 13,4 milliarder i 2014.

Danmark i spil
Og selv om der i en tilhørende regnskabsmeddelelse bliver fortalt, at det overvejende er fremgang på det amerikanske og kinesiske marked, som har fået Brembos bremse- og kalibervirksomhed til at spinde hurtigere, så er Danmark også inde i billedet. Eksempelvis lagde FTZ Fagmessen i fjor lokaler til verdensnyheden Xtra, der er en ny serie af bremseskiver fra den italienske producent, der angiveligt skal give endnu flere en sportsoplevelse.

På messen kunne danske Steen Rasmussen, der er chef for Brembo i Skandinavien, fremvise den nye hulborede bremseskive-serie. Også keramiske skiver er et af de områder, som driver Brembos vækst, da flere og flere producenter af sportsvogne vælger den sammensætning, da den hverken ruster eller fader ved intensivt brug.

Alberto Bombassei, der er bestyrelsensformand i Brembo-koncernen, tilføjer til fremgangen i regnskabsbøgerne:

- Vi har udvidet vores portefølje, og jeg mener, vi har etableret os som en global spiller. Derfor er vi også yderste tilfredse med 2015-resultatet, udtaler Alberto Bombassei i regnskabsmeddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094