23948sdkhjf

Nemt at finde den nye unge medarbejder

Over 1400 stillingsopslag er eksponeret via Bilkarriere.dk, som er blevet opdateret.
JOBS Nu er det blevet endnu nemmere for branchens virksomheder at slå et job op på jobportalen på www.bilkarriere.dk . Mere end 1400 stillingsopslag er allerede blevet eksponeret over for de mange tusinde unge, Bilbranchens image- og rekrutteringskampagne, Bilkarriere, er i kontakt med. Med det nye design og brugervenlighed tager det kun få minutter at slå en ledig stilling op, og det er ganske gratis for medlemmer af Bilbranchen.

Jobportalen på Bilkarriere.dk er således blevet opdateret. Det er primært jobportalens design og brugervenlighed, der har fået et løft. Målsætningen med opdateringen er at gøre jobportalen endnu nemmere at bruge for både branchens virksomheder og de unge, der besøger jobportalen.

Ud med CV’et

Da meget få unge udfyldte deres CV i den tidligere version af jobportalen, er denne mulighed taget ud. Det gør brugen af jobportalen endnu mere enkel for de unge ansøgere. De unge kan fortsat oprette en profil, oprette jobagenter og følge de virksomheder, som de er interesserede i.

Bilbranchens image- og rekrutteringskampagne, Bilkarriere, kører nu på sit andet år, og det primære fokus i år er at gøre Bilkarriere.dk endnu mere synlig i de unges daglige nyhedsstrøm.

Der er derfor lagt en målrettet medieplan, som sikrer synlighed på de medier, hvor målgruppen færdes. Det gælder blandt andet Facebook, Instagram, Google og Youtube samt nicheportalerne Elevplads.dk og Elevportalen. Hermed opnås endnu mere trafik til Bilkarriere.dk, og dermed endnu flere ansøgere til de stillinger, der er slået op i jobportalen, oplyser chefkonsulent Hanne Baunkjær fra Bilbranchen.

Har tiltrukket unge

Jobportalen er blot et af elementerne i kampagnen.

- Som medlem af Bilbranchen kan man også få direkte glæde af kampagnens forskellige elementer i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere, og vi ved fra flere af vores medlemmer, at Bilkarriere har været med til at tiltrække dygtige unge, siger Hanne Baunkjær.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14