23948sdkhjf

Budweg Caliper i fortsat vækst

Store udvidelser hos fynsk producent af bremsekalibre. Flere linjer og ansatte.
BREMSEKALIBRE Budweg Caliper har over de sidste fem år investeret 100 millioner kroner i nye bygninger og teknologier, senest i et nyt lager med yderligere 2300 kvadratmeter og en ny pakkelinje, som omtalt i Motor-magasinet i januar. Og ikke uden grund:

- Vi har budgetteret en omsætningsstigning på 30 procent i 2016 og var godt forberedt på denne ekstraordinære vækst, siger adm. direktør Thomas E. Larsen.

- Allerede midt i 2015 lancerede vi et projekt for at øge effektiviteten af identifikation af gamle kalibre, og fra 1. april har vi taget et nyt scanningssystem i brug. Desuden investerede vi i øget lagerkapacitet, ny pakkelinje og yderligere 15 procent ekstra personale, fortsætter Thomas E. Larsen.

Fire nye montagelinjer

- Men allerede i 1. kvartal i år har vi kunnet konstatere en vækststigning på 40 procent med en tydelig opadgående tendens, tilføjer Thomas E. Larsen.

- For fortsat at kunne levere til vores kunders tilfredshed, er vi derfor nødt til at fremrykke ekstra investeringer. Senest ultimo april vil vi øge vores seks pakkelinjer til otte pakkelinjer. Derudover tages fire nye montagelinjer i brug. Vi vil også fortsætte med at ansætte yderligere personale, siger han.

- Vi har således sat kursen for fortsat at kunne opretholde vores høje leveringssikkerhed og kvalitet, understreger Thomas E. Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078