23948sdkhjf

AutoPartner kårer månedens værksted

TVH Biler ApS valgt til månedens værksted med 5,0 i snit i AutoPartner kvalitetstjek.
KÅRING TVH Biler ApS på Frydensbergvej i Stenløse blev i marts kåret som månedens AutoPartner værksted af sine kunder for tredje gang.

TVH Biler er et værksted med fokus på service og kvalitet, hvilket kan ses på de fine tilbagemeldinger, som TVH Biler ApS får fra sine kunder. TVH Biler er kendt for sin høje kvalitet og favorable priser på blandt andet servicepakker, oplyser en pressemeddelelse fra AutoPartner kæden.

- Vi er meget glade for at vores kunder giver os de fine tilbagemeldinger, når de har været på vores værksted. Vi lægger stor vægt på kvalitet af vores håndværk og service her på værkstedet, og vi er glade for samarbejdet med AutoPartner, der netop sætter kvalitet i højsædet. Derfor er vi meget glade for at blive Månedens AutoPartner, da det netop viser, at vores kunder er tilfredse med det arbejde vi udfører, og den behandling de får hos os, udtaler Torben Vang Hansen, indehaver af TVH Biler.

- Vi ved, at det er en tillidssag at køre sin bil på værksted. Derfor er vi løbende på efteruddannelse, så vi kan reparere de helt nye biler. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse når de tager herfra, og vi er selvfølgelig meget glade for det fine resultat, tilføjer han.

Internt tjek

AutoPartner kårer hver måned et værksted som ”Månedens AutoPartner” i forbindelse med AutoPartner kvalitetstjek, hvor højeste karakter er 5.

AutoPartner kvalitetstjek er et internt tjek, hvor værkstedernes kunder, via www.autopartner.dk , udfylder et spørgeskema om blandt andet kvaliteten af det udførte arbejde på værkstedet, vejledning og service i forbindelse med reparationer eller udført service.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19