23948sdkhjf

GM-pris til dækproducent

General Motors anerkender Bridgestone som årets leverandør 2015.
HÆDER For 14. gang har Bridgestone modtaget prisen som årets leverandør fra General Motors.

Bridgestone modtog prisen i forbindelse med General Motors afholdelse af sin 24. Supplier of the Year Award i Detroit i USA i marts. Her anerkendte GM 110 af deres bedste leverandører fra 17 lande - leverandører, som gang på gang har oversteget forventningerne, skabt værdi eller tilført innovation til GM.

- Vi fokuserer på at opbygge positive relationer med vores leverandører, tilføre General Motors ny, kundeorienteret innovation og være leverandørernes foretrukne producent af originaludstyr. De selskaber, vi anerkender i aften, har ikke alene tilført os innovation - de har leveret innovation af den kvalitet, vores kunder fortjener, sagde Steve Kiefer, vicedirektør for indkøb hos GM.

- Bridgestone har været hovedleverandør af dæk til Opel/Vauxhall i mange år, og vi er meget stolte over at modtage en sådan hædersbevisning fra General Motors. Det afspejler klart vores indsats og stærke teamwork fra alle vores afdelinger i hele Bridgestone Europe, der arbejder sammen med vores kunder om at skabe førsteklasses produkter drevet af innovation og teknologi. Vi ser frem til at bygge videre på vores samarbejde med GM, svarede Christophe de Valroger, vicedirektør i Bridgestone Europe.

Et globalt team af GM-ledere har udvalgt vinderne på baggrund af de resultater, de har skabt inden for produktindkøb, indirekte indkøb, kundepleje og eftersalg samt logistik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094