23948sdkhjf

Tør på den halve tid

Fast Primer har fået sit navn, fordi den kan påføres i én sprøjtegang og lufttørrer på under tres minutter.
OVNFRI Nexa Autocolor har lige har lanceret den nye Fast Primer P565-5801/5/7, som byder på nyt indenfor fylder-teknologien. Fylderen påføres hurtigt og nemt i én sprøjtegang, med lidt eller ingen afluftning, og det helt nye er, at den lufttørrer på mindre end én time. Derved er tørretiden i runde tal reduceret til omkring halvdelen i forhold til andre primere,. Dermed kan værkstedets effektivitet øges uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ovntørring er ikke nødvendig, og det hjælper med til at reducere energiregningen.

Med afsæt i den avancerede teknologi, har Nexa skabt en fylder, der både er hurtig, nem at påføre og som har glimrende slibeegenskaber. Som de øvrige produkter i Nexa Autocolors sortiment fås produktet i tre spektralgrå nuancer, som kan blandes i yderligere nuancer, så man får den optimale nuance til enhver farve.

Reducerer lagerbeholdning
Da Fast Primer anvender samme hærder som den selvnivellerende primer, premium primer surfaceren, og Nexa Autocolors premium klarlakker, er det muligt at få et langt mindre sortiment, der minimerer lagerbeholdningen væsentligt. I Danmark er det Scandinavia Paint Solution som står for salget af den nye fylder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126