23948sdkhjf

Bilsælgere indtog Berlin

Danske kursister besøgte BMW, VW, Audi og Mercedes i Tyskland.
UDDANNELSE Bilsælgeruddannelsesforløbet i Mommark har i år oplevet en massiv tilgang af nye talenter fra hele landet. Der blev derfor i efteråret oprettet et ekstra hold, således at Business College Syd kunne sikre en plads til alle 45 sælgere.

- Disse nye talenter i branchen har således hen over efteråret og vinteren gennemgået en række moduler og er nu ved at være klar til den afsluttende eksamen i maj, oplyser Johnny Nedergaard, underviser og uddannelsesleder på Business College Syd, Mommark.

I forbindelse med uddannelsesforløbet tog Johnny Nedergaard allerede på forrige hold initiativ til en studietur til Tyskland, hvilket blev en stor succes.

Succesen skulle derfor gentages i 2016, og der blev sammensat et endnu mere tætpakket og spændende program. En stor del af gruppen tog derfor sammen med underviser Mads C. Petersen mandag en 7. marts afsted kl. 5 fra grænsen og begav sig i retning mod Berlin.

På førstedagen blev BMW Kaiserdamm, Automobil Forum Berlin, Volkswagen Group Forum, Mercedes-Benz Gallery samt Audi City Berlin (showroom) besøgt.

På andendagen lagde det danske hold turen forbi Mercedes-Welt, Salzufer, Harley Davidson, Maserati og Classic Remise Berlin.

Tak til sponsorer

- Det blev til to intensive og spændende døgn i Berlin, der bød på gode oplevelser hos en stor variation af forskellige bilforretninger og koncept-forretninger. Uden hjælp kunne sådan en tur ikke realiseres, og derfor takker hele holdet Santander CB, AutoBranchen Danmark og Bilbranchen DI, som valgte at hjælpe med de væsentlige udgifter. Også en stor tak til de virksomheder, der stillede biler til rådighed til turen. Tak til Bayern Auto Group, AutoCentrum Sønderborg, CA Larsen og Autohuset Vestergaard, siger Johnny Nedergaard.

Næste hold

Allerede på nuværende tidspunkt er næste hold 2016/17 så småt ved at tage sin form, og flere end ti kandidater er tilmeldt uddannelsesforløbet.

Mere på www.autouddannelsen.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.313