23948sdkhjf

Erhvervspris til auktionshus

BCA Bilauktion har modtaget BusinessVejles Well-Done-Prisen som anerkendelse for en solid forretningsmodel.
HÆDER Hos BCA Bilauktion er der stor tilfredshed med at have modtaget Business­Vejles pris, som anerkendelse for en solid forretningsmodel og fordi de moderne faciliteter har inspireret erhvervsfolk til at pege på et af Vejles fyrtårne og dels er auktionens effektivitet nu så stor, at man kan sælge 1000 biler om ugen.

- Som begrundelse for valget har bestyrelsen i Business Vejle lagt vægt på, at BCA Bilauktion har udviklet sig til en unik og succesfuld spiller i det meget specialiserede marked for bilauktioner, og samtidig markerer BCA sig med helt unikke og imponerende faciliteter ved Vejles indfaldsvej mod motorvejen, udtaler Christian P. Sankel, adm. direktør for BCA Bilauktion.

I vurderingen indgår det faktum, at BCA Bilauktion, udover at være markant spiller på bilauktionsmarkedet, altid har været foregangsfirma for udviklingen inden for auktionssalg med danske og internationale bilauktioner, der udbydes både live og online samtidigt.

- I januar og februar 2016 oplevede vi en stor volumen og efterspørgsel, da vi hele to gange inden for en måneds tid rundede milepælen med mere end 1000 handlede biler på én uge til BCA købere i 31 lande inklusive Danmark, hvilket er rekord, siger Christian P. Sankel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094