23948sdkhjf

Rattet rundt

Midten af marts byder på masser af danskernyt inden for motorsportens verden.
SØNDERJYDE MED I DS3 CUP Andreas Top, der normalt kendes fra Yokohama 1600 Challenge, skifter til Citroën DS3 Cup. Dermed bytter han sin hvide Suzuki Swift ud med en nyindkøbt Citroën og flere tætte dueller på pladserne. Selv siger Andreas Top, at det bliver spændende at køre under helt ens forhold, hvilket lægger lidt mere pres på den enkelte kører. Han forventer dertil at gøre god brug af sine erfaringer fra 1600 Challenge i DS3 Cuppen.

FORMEL 1-HOLD GODKENDER REGLER Alle Formel 1-hold har nu givet den nye model for kvalifikation til startpositionerne det grønne stempel, hvilket allerede vil gælde fra årets første løb i næste weekend i Australien. Kort fortalt betyder systemet, at der som nu er tre kvalifikationsrunder, mens den løbende eliminering af biler bliver ændret. Læs mere om de nye regler på Motormagasinet.dk.

FREDERIKSBERG-RACER MED I FDM SPORT Team Happy Racing, der er Frederiksbergs eneste racinghold, debuterer i år i den nye formelklasse, FDM sport, der skydes i gang lørdag den 23. april på Jyllandsringen. Der vil være 20 formelbiler til start, og alle er døbt Aquila Synergy og fremstillet af den danske racerbilsproducent Aquila. Bilerne udstyres med en Aygo-motor på 81 hk, og racerne vejer kun 380 kg.

DEN KUN 17-ÅRIGE JAN JØNCK skal køre britisk Formel 4 på Snetterton, takket være en kontrakt med Sean Walkinshaw Racing. Jan Jønck skifter således de tyske baner ud med de engelske i den kommende sæson. I 2015 var den unge østjyde sammen med RS Competition en del af det tyske ADAC Formel 4 mesterskab. Siden 2015-sæsonen sluttede har der været bud efter den talentfulde østjyde, som siden starten af 2014 har været en del af DASU og Team Danmarks talentprogram.

FIRE DANSKERE ER TIL START I ÅRETS udgave af det berømte Twelve Hours of Sebring i Florida har 49 biler med, hvor løbet køres lørdag d. 19. marts. Det omfatter sidste års vinder af GT LM klassen, Jan Magnussen, der deler sin Corvette med Antonio Garcia og Mike Rockenfeller. Årets Bilsportskører Michael Christensen bliver en stærk konkurrent til Jan Magnussen, og Michael Christensen giver den gas sin Porsche 911 RSR, som han deler med Earl Bamber og Freddie Makowiecki. Christina Nielsen er klar til start i GTD-klassen for Scuderia Corses Ferrari, mens David Heinemeier-Hansson er klar i PC-klassen for Starworks.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143