23948sdkhjf

Udvikling af motorkøling

Nissens indlemmer fan koblinger i produktsortimentet.
LASTBILER Fra den 1. april 2016 tilføjer Nissens fan koblinger til lastbiler i produktsortimentet. Ved lanceringen vil sortimentet bestå af 36 varenumre, som dækker 75 procent af Nissens nuværende produktgruppe af kølere til lastbiler. Ifølge Nissens skal udvidelsen af produktgruppen ses som det logiske næste skridt i udviklingen af deres nuværende motorkøling produktgruppe.

Ideen bag tilføjelsen af fan koblinger til Nissens’ produktsortiment er at positionere Nissens som leverandør af komplette løsninger af klima- og motorkøling-komponenter til lastbilskunder. Nissens ser et stort potentiale i produktet og indtræder på markedet med 36 enheder, som dækker de mest populære europæiske modeller. Ifølge Nissens, vil porteføljen af fan koblinger konstant blive udviklet, så den både dækker eksisterende, samt nye modeller.

- Vi tror på, at der er et stort markedspotentiale for fan koblinger, og vi forventer meget af produktgruppen. Med de foreløbige 36 varenumre kan vi levere til 75 procent af vores nuværende produktgruppe af kølere til lastbiler. Vi vil positionere os som leverandør af komplette løsninger til klima- og motorkøling segmenterne, og med introduktionen af fan koblinger til vores sortiment har vi taget endnu et skridt i den retning, forklarer Nissens’ senior vicepræsident, Klavs T. Pedersen.

Mere end bare overskud

Udviklingen af fan kobling produktgruppen begyndte i efteråret 2014, og med mere end 20 måneders produktionstid har Nissens skræddersyet lanceringen af produktgruppen ned til mindste detalje, oplyser selskabet.

Med fokus på udvalg, kvalitet og levering tror Nissens på, at de er klar til at forsyne markedet på den mest effektive måde.

- Vi har udviklet et set-up, der gør det muligt at levere det rette udvalg på højeste kvalitetsniveau. Når vi introducerer fan koblinger til markedet, er det ikke profitten, der driver værket, men det at levere et produkt af højeste kvalitet. En succesfuld introduktion til markedet er højeste prioritet, og vi tror at en sådan introduktion kun kan ske ved at levere den højeste kvalitet fra dag ét, konstaterer Klavs T. Pedersen.

Påvirker hele systemet

Som et resultat af Nissens’ fokus på kvalitet, har specielt modulationen af fan koblingen haft stort fokus fra første dag. Ved at tilbyde både elektriske og bi-metalliske fan koblinger, er det muligt for Nissens at levere et produkt, som er skræddersyet til lastbilernes ram lufttemperatur og det giver dermed en optimeret køreoplevelse.

- Hvor nogle fan koblinger kun fungerer som on/off-koblinger, så garanterer en højkvalitets fan-kobling, at ventilatorfarten er i direkte proportion med den motorkøling, der er behov for. I det sortiment af fan-koblinger, som vi tilbyder, modulerer koblingen farten af ventilationen med en jævn aktivering mellem tilkobling og udkobling. Denne form for modulation leverer en effektiv og optimeret ventilationsfart, som er finpudset til den enkelte model, hvilket medfører en reducering af motorkraft og formindsker brændstofforbruget, forklarer Nissens’ produkt- og kvalitetschef, Jesper Pedersen.

Nissens’ sortiment af fan-koblinger er designet og udviklet til at imødekomme kraven fra OE 100 procent. Produkterne er blevet udsat for omfattende tests for at sikre en ydeevne, der passer til de strikse kvalitetsstandarder.

- Vi forventer meget fra fan-koblinger og ser ikke kun frem til at følge produktet, men også til at positionere os som en drivkraft for fremtidig udvikling af produktgruppen, konkluderer Jesper Pedersen.

Nissens A/S i Horsens har siden 1921 udviklet, produceret og leveret klima- og motorkølingsløsninger til en lang række virksomheder verden over.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109