23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

Nyt fra sportens verden i ind- og udland. Se også de selvstændige billedtekster.
LEMVIG OG OMEGNS MOTOR SPORT tyvstarter med et klubrally-kursus 13. marts i Vemb inden første afdeling af Speed Nord Klubrally med forventet 75 mandskaber til start 2. påskedag til det traditionelle Mads Kjærs Mindeløb, som afholdes i Lemvig C. og omegn.

FEM GRATIS KURSER I KLUBRALLY, fordelt i Midt og Nordjylland, bliver afholdt 20. marts for at trække nye til rallysporten. Der er gavekort til fri start til et af forårets fire Speed Nord Klubrally arrangementer. Arrangerende motorklubber er Randers Auto Sport, Kjellerup og Omegns Motorklub, Ikast og omegns Motor Klub, Hjørring Automobilsports Klub og Morsø Motor Sport. Mere på facebook eller Speed Nord Klubrally hjemmesiden.

DET DANSKE SUPERTALENT Frederik Schandorff er i toptunet fysisk form op til DTC-sæsonen for John Nielsens Team AD Racing/flexlease.nu og skal løbe et maratonløb gennem Barcelonas smukke gader. Olav Langdahl, forandringsleder hos Siemens Wind Power og tidligere serieiværksætter og præst, er hyret som Schandorffs Sporting manager.

DEN TIDLIGERE DTC KØRER Patrick Egsgaard kommer i 2016 til start i Audi Sport TT Cup. Esbjergenseren er blevet udvalgt, efter test i Italien, til at deltage i hele serien af Audi Sport. I alt 125 kørere fra 36 lande havde lagt billet ind på de 20 sæder. Løbene kan streames live via Audi Motorsports hjemmeside.

TIRSDAG AFTEN MODTOG den silkeborgensiske racerkører Kim Lund Johansen Silkeborg Kommunes Idrætspris i Jysk Arena for sit danmarksmesterskab i Yokohama SuperCup 2015.

FORMEL 1-VERDENSMESTRENE Lewis Hamilton og Fernando Alonso savner retning for sporten og giver i interviews udtryk for, at de ikke forstår ledelsens beslutninger om konstante regelændringer, herunder det bebudede nye kvalifikationssystem.

Se mere på www.motorsporten.dk


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156