23948sdkhjf

Bremseservice lukker

Slut med Nordsjællands Bremseservice ApS i Hørsholm efter 50 år.
RENOVERING Samme år som Nordsjællands Bremseservice ApS på Usserød Kongevej i Hørsholm kan fejre 50 års jubilæum, har virksomheden valgt at lukke og slukke per 1. april.

Firmaets indehaver, Peter Michael Hansen, som selv fylder 50 år senere i år, vil ud og prøve noget nyt i autobranchen - endnu ved han dog ikke præcist hvad, siger han til Motor-magasinet.

Firmaet, som gennem årene har specialiseret sig i renovering af bremser, koblinger, topstykker og svinghjul, beskæftiger en anden medarbejder, som dermed også skal finde nye græsgange fra foråret. Kunderne har primært været private og mindre autoværksteder i Nordsjælland.

Peter Michael Hansens kone, Tina Jørgensen, har stået for firmaets bogholderi de seneste år.

Det var hendes forældre, Hugo og Grethe Jørgensen, som etablerede Nordsjællands Bremseservice tilbage i 1966. Hugo Jørgensen, som døde i 1994, var også med til at stifte Eurodeal med hovedlager i Hvidovre, som i dag ejes af CAC i Århus.

Efter Hugo Jørgensens død, drev Grete Jørgensen Hørsholm-firmaet videre, og ved hendes død i 2004 overtog Peter Michael Hansens og Tina Jørgensen firmaet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109