23948sdkhjf

Applus igen på opkøb

Bilsynskæden fortsætter strøm af opkøb, denne gang på Sjælland.
BILSYN Synskæden Applus er endnu en gang på opkøb. Denne gang overtager Applus pr. 15 marts Bilsyn Sydsjælland, der ligger i Næstved. Applus har i løbet af det seneste halve år opkøbt flere synshaller, både i forbindelse med overtagelsen af Quick Bilsyn tilbage i oktober 2015 og så med et synscenter i Vejle i januar.
Lars Kiholm, der frem til overtagelsen har været indehaver og teknisk ansvarlig hos Bilsyn Sydsjælland, bliver dog i synsbranchen – og tilmed i Applus-regi. Han udnæves samtidig som teknisk ansvarlig i kæden og skal fremover arbejde på Applus’ hovedkontor i Rødovre.
- Jeg glæder mig til at arbejde i en stor organisation igen og til at arbejde med de overordnede rammer, fortæller Lars Kiholm, der tidligere har arbejdet i Statens Bilinspektion, både som synsmand, underviser og leder.

Første private
Til historien om Bilsyn Sydsjælland hører også, at virksomheden var den første af sin slags, da bilsynsmarkedet i Danmark blev privatiseret i 2005.
- Det har været gode år, og der er sket en rivende udvikling inden for private bilsyn. Vi har altid bestræbt os på, selv i en kontrolvirksomhed, at sætte kundeservice, imødekommenhed og professionalisme højt. Mange trofaste kunder har fulgt os igennem årene, og vi takker for samarbejdet, fortæller Lars Kiholm og tilføjer:
- Vi takker også vores dygtige og venlige medarbejdere Morten Kaiser og Søren Nielsen, der stadig vil være klar til at syne biler i synshallen. Min kone Lone har valgt at stoppe og vil fremover hellige sig sin egen klinik.
Per V. Rasmussen, der er adm. direktør hos Applus Bilsyn siger om overtagelsen:
- Vi glæder os til at servicere bilejere, såvel som værksteder, autoforhandlere, vognmænd og offentlige institutioner i Næstved. Vi indfører desuden kundetilfredshedsmålinger, som offentliggøres på vores hjemmeside, så alle kan følge med i serviceniveauet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094