23948sdkhjf

Nyt fra alverdens autobranche

Nyheder fra Volvo, Mazda, Total og Bremen Classic Motorshow.
Klassisk succes i Bremen

14. udgave af Bremen Classic Motorshow sluttede søndag 7. februar med et godt resultat. Arrangørerne talte 44.612 besøgende og opretholdt dermed det høje niveau fra året før (44.737). Der var udbredt tilfredshed hos både udstillere og besøgende. Udstillerne glædede sig over god omsætning, og de besøgende over det righoldige udbud – det er den gennemgående tilbagemelding på dette års arrangement. - Allerede første dag gik udbudte køretøjer som varmt brød, udtalte Frank Ruge, projektleder ved Bremer Classic Motorshow. Ud over særudstillingerne om 70’erne på bilområdet og Japan på motorcykelområdet, var det et særligt højdepunkt, at den tidligere rallyverdensmester Walter Röhrl gav autografer. Bremen Classic Motorshow finder i 2017 sted fra 3. til 5. februar.

Total og Mazda i alliance

Total og Mazda har underskrevet en fornyet aftale om deres partnerskab inden for automotive smøremidler i en periode på fem år. Dette partnerskab udvider eksklusiv levering af sortimentet i Mazda originalolier, skabt og produceret af Total Lubrifiants til mere end 2300 værksteder og autoriserede forhandlere i mere end 45 lande, hovedsageligt i Europa. Siden begyndelsen af ​​dette partnerskab har motorerne, beskyttet af Mazda smøremidler udviklet af Total, kørt mere end 140 milliarder kilometer.

Volvo smider bilnøglerne væk

Kinesisk-svenske Volvo vil have flere funktioner fra virksomhedens nyeste biler over på smartphones. Fra 2017 vil Volvo-modeller så som XC90 og S90 kunne åbnes ved hjælp af Bluetooth på enten iPhone eller Android-telefoner, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. Meningen er, at telefonen både skal kunne låse bilen op, men også kunne aktivere tændingen. Systemet vil fungere som nuværende ’nøglefri’ løsninger, så man bare kan lade telefon ligger i lommen og blot skal røre ved bilens håndtag og start-stop-knap. Men før private Volvoer udstyres med den trådløse teknologi, vil Volvo afprøve det i delebilsordningen Sunfleet i Göteborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128