23948sdkhjf

45 år ses på størrelsen

Italienske OZ er klar med opdateret jubilæumsfælg, ’45 Anniversary’.
EVOLUTION I 1971 tog eventyret for den italienske fælgproducent OZ sin begyndelse med produktionen af ’Numero Uno’, en lille 5x10 tommers fælg til Fiat 500 og Mini.

Nu, 45 år og mange milepæle inden for fælgproduktion til landevej og motorsport senere, markerer man jubilæet med en revival af dette det allerførste OZ fælgdesign. Naturligvis videreudviklet til nutidens krav og forventninger.

’45 Anniversary’ er jubilæumsfælgen blevet døbt. Den adskiller sig fra alt andet på det aktuelle fælgmarked og rummer alligevel i pagt med tidsånden retro elementer som den store blanke navkapsel, der dækker bolthullerne.

Målgruppen er de mindre, men trendy biler som Fiat 500, Mini, Citroën DS3, Peugeot 208 og Opel Karl, hvor den 17” store fælg virkelig syner af noget, men stadig giver plads til komfortabel kørsel.Importøren af OZ fælgene, Rally Centeret, har store forventninger til efterspørgslen på 45 Anniversary, primært gennem OZ specialforretningerne, de såkaldte OZ Paddock Stores, og de autoriserede forhandlere af målgruppe bilerne, hvor man kan tilbyde opgraderingen til OZ løsningen som en del af det finansierede ny- eller brugtbilsalg.

Efterspørger kvalitet

I det hele taget tegner 2016 til at blive et godt år for salget af OZ fælge, oplyser Jacob Arnes hos Rally Centeret.

- Forbrugerne er igen begyndt at efterspørge kvalitet, og på det felt kommer ingen op på siden at de elegante og ultralette fælge, der kommer ud fra den 45 år gamle fabrik i norditalienske San Martino di Lupari, siger han og tilføjer:

- Og så har Danmark jo fået Formel 1-gejsten tilbage med Kevin Magnussens tilbagekomst og sæde i en Renault racer. Monteret med OZ producerede fælge ligesom Formel 1-bilerne fra blandt andre Ferrari, Red Bull og Mercedes.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093