23948sdkhjf

Italienere sætter gummi på Tesla

Den heftigt medieomtalte SUV fra Tesla kaldet Model X bliver udstyret med specialdesignede Pirelli-dæk.
ELBIL Tesla har valgt Pirelli Scorpion Zero Asimmetrico til at overføre de mange elektriske kræfter i sin nye model X SUV ned på vejen. Et fælles samarbejde mellem Pirelli og Teslas ingeniører har resulteret i en specialversion af Scorpion Zero Asimmetrico, så det er designet til at opfylde de særlige krav fra den nye model X, som bruger to forskellige størrelser: 265 / 35ZR22 102W og 285 / 35ZR22 106W foran og bag hhv. Med en rækkevidde på 450 kilometer byder Tesla Model X på en høj grad af komfort i en full-size SUV, der er i stand til nemt at rumme syv voksne og deres bagage.

Tesla har annonceret en tophastighed på 250 km i timen for sin nyeste model, men med en W hastighed mærkning sikrer Scorpion Zero dækket optimal ydeevne hele vejen til 270 km/t og med M + S-mærkning, er der kapacitet året rundt. Den nye Tesla SUV skiller sig ikke kun ud for sin topfart, men også for sin acceleration. Model X er i stand til at nå 100km/t fra en stående start på bare 3,4 sekunder takket være det typiske drejningsmoment fra elektriske motorer, der leverer progressiv acceleration selv fra lave hastigheder. For at klare disse præstationer, tal der er en sportsvogn værdig, er det naturligvis påkrævet med dæk der er i stand til at overføre det maksimale drejningsmoment og effekten øjeblikkeligt.

Scorpion Zero Asimmetrico er high-performance dækket i Pirelli Scorpion serien, der er designet til verdens mest kraftfulde SUV’er. Det har modtaget snesevis af OE homologeringer til avancerede SUV’er, nu inklusive Tesla Model X.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187