23948sdkhjf

Drømmebiler til hovedstaden

Flexto a/s, leverandør af drømmebiler, der er placeret i Støvring syd for Ålborg, udvider nu med en afdeling i København.
BILIMPORT Margrethe Brandt og Lars Søgård, der er stiftere og indehavere af Flexto a/s, åbner nu i partnerskab med Michael Johansen Flexto København og bliver således landsdækkende.

Flexto København åbnede 1. december og vil ligesom Flexto a/s tilbyde drømmebiler til bilinteresserede danskere. Ud fra kundens ønsker fremsøges biler, der opfylder de opstillede krav – hele tiden i samråd med kunden, så den opfylder nøjagtig kundens behov, oplyser en pressemeddelelse.

Administrationen vil fortsat være placeret i Støvring, mens afdelingen i København sammen med salgsafdelingen i Støvring vil betjene Flewxtos kunder.

27 års erfaring

Michael Johansen kommer med 27 års erfaring fra bilbranchen, senest som detaildirektør hos Semler Retail med ansvaret for deres luksusdivision bestående af Porsche, Lamborghini, Bentley og Lotus. Før det var han filialchef for Jaguar Danmark med ansvaret for Jaguar og Aston Martin.

Premiumbiler

Flexto a/s har eksisteret i fem år og tilbyder erhvervs- og privatleasing samt splitleasing.

Flextos spidskompetencer er import af premiumbiler fra udlandet, hovedsagelig af mærkerne Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volvo, Jaguar, Aston Martin, Lamborghini og Bentley samt flexleasing af disse.

Mere på www.flexto.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.36