23948sdkhjf

Skat tiltrak medlemmer

AutoBranchen Danmark samlede 130 medlemmer til branchemøde om Skat.
AFGIFTER 130 medlemmer deltog i AutoBranchen Danmarks branchemøde i Odense 21. januar, hvor repræsentanter fra Skat var mødt op og gav vejledning om de nye afgiftsregler.

Siden regeringen offentliggjorde nedsættelsen af registreringsafgiften fra 180 procent til 150 procent, er spørgsmålene væltet ind om især leasing og import. Derfor havde AutoBranchen Danmark inviteret Skat til at orientere branchen om de nye regler ved et medlemsmøde. Det er Skat, der håndhæver de nye lovændringer, og derfor var Skat de helt rigtige til at give vejledning i, hvordan de nye regler skal fortolkes.

Positiv dialog

- Det er tredje møde, vi afholder om det for nyligt nedsatte afgiftssatser, og ligesom de foregående møder, var fremmødet meget flot, og det vidner om, at det stadig er et højaktuelt emne i branchen. Igennem forløbet har vi haft en positiv dialog med Skat, og det er også et flot signal fra Skat, at de stillede op til et sådan et arrangement. Jeg synes faktisk, at det gik godt, hvor der kom mange gode spørgsmål fra salen. Det er klart, at Skat ikke kunne svare på alle spørgsmål, men vi lavede en aftale om, at vi sammen med Skat vil lave en opsamling på spørgsmålene og svarene, som vi efterfølgende udsender, siger adm. direktør i AutoBranchen Danmark, Jens Brendstrup, og fortsætter:

- Mange spørgsmålene omhandlede de samme områder, og det vidner om mangelfuldt lovarbejde af departementet, som også har haft travlt med at lave lovforslagene. Omlægningen har forløbet uhensigtsmæssigt, og lovforslagene har mildes talt været mangelfulde, og alt for meget har været op til egen fortolkningen, fordi hverken Skat eller departementet har givet vejledning. Det har nu også affødt en diskussion om fortolkningen af brugen af skematisk afgiftsfastsættelse, som vi ikke er enige med Skats fortolkning om. Vi skal til møde med departementet og Skat, så vi kan finde en løsning på dette problem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125