23948sdkhjf

Klar til DM i Skills

I et personvognsbattle dyster otte personvognsmekanikere om DM i Skills 2016 i næste uge i Fredericia.
MESTERSKAB Når DM i Skills 2016 skydes i gang torsdag den 4. februar, bliver det med deltagelse af otte topmotiverede og talentfulde personvognsmekanikere. Som noget helt nyt, vil de fire bedste deltagere lørdag dyste i en særlig finale, som giver publikum en helt ny og spændende oplevelse, når danmarksmesteren kåres i Fredericia.

Traditionen tro deltager personvognsmekanikerne som konkurrencefag ved årets danmarksmesterskab i håndværk, DM i Skills, som finder sted i Messe C i Fredericia den 4.-6. februar. Otte talentfulde lærlinge dyster om titlen efter at have kvalificeret sig fra de lokale og regionale mesterskaber rundt om på erhvervsskoler i Danmark.

Ved DM i Skills 2016 vil publikum kunne opleve en helt ny måde, at finde Danmarks bedste personvognsmekaniker på. Det er nemlig første gang, at danmarksmesteren findes gennem en personvognsbattle. Deltagerne vil dyste i henholdsvis semifinaler og en finale på hver sin bil af samme model. Den, der først finder de indbyggede fejl, retter dem, og får bilen til at starte, vinder. Finalen finder sted lørdag kl. 11 og giver publikum en endnu mere spændende oplevelse, når Danmarks bedste personvognsmekaniker kåres i Fredericia.

Det er Industriens Uddannelser, DI – Dansk Industri og Dansk Metal som har gjort det muligt for personvognsmekanikerne at deltage som konkurrencefag ved DM i Skills. Konkurrencen gennemføres i tæt samarbejde med Syddansk Erhvervsskole samt sponsorerne Bosch, au2parts og Dansk Bilbrancheråd. Det er med til at sikre, at det ikke blot er et danmarksmesterskab, men også en rigtig god platform til at fortælle de mange unge og forældre, som lægger vejen forbi Messe C i løbet af de tre dage, om uddannelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094