23948sdkhjf

Mindeord for Auto Mathies

Leif Mathiesen – En ærlig fighter er gået bort efter længerevarende sygdom.
NEKROLOG En ærlig og redelig fighter for retfærdighed er gået bort. Leif Mathiesen er, efter længerevarende sygdom, sovet inde den 5. november 2015.

Leif har i mange år været et aktivt og innovativt medlem af SKAD med virksomheden Automathies på Rådmandsgade i København N, som han delte med sin partner Peter Olsen og sin søn Johnny Mathiesen.

Hans kritiske og sandfærdige sind har ført til mange positive tiltag i branchen, og har også fået sindene i kog. Leif stod altid rank og var aldrig bange for at tage en diskussion, for at rette op på skævheder. Havde man Leif som ven, så havde man ham for livet.

I sin tid i SKAD bidrog han med etablering af Gratis-lånebil og etablering af en garantigruppe, der gav kunden op til tre års garanti på det udførte arbejde. Han var en flittig deltager på generalforsamlinger, fester og rejser, hvor han med sit humør altid fik selskabet til at bryde ud i latter.

Kæmpede mod Skat

Da han valgte som første at lægge fliser på værkstedsgulvet, fik han pressens bevågenhed, og da Københavns kommune indførte to timers parkering, så sikrede han på Rådmandsgade på Nørrebro, at alle advarende hinanden med kompressorhorn, så bilerne kunne flyttes, før P-vagterne kunne uddele bøder.

De sidste uger har Leif kæmpet med sagen om ejendomsvurdering af grunden, hvor værkstedet ligger, da man fra Skat’s side har skruet ejendomsværdien op på baggrund af at der var tilladelse for at bygge en seks etages bygning. Leif har kæmpet til den bitre ende. Kort sagt en af de mænd, der kæmpede imod uretfærdighed.

Der er ingen tvivl om, at Leif vil blive savnet af mange. Vi ønsker at sende de varmeste kondolationer til nære pårørende. Æret være hans minde.

SKAD
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188