23948sdkhjf

Danske produkter årtier foran amerikanerne

F.K. Teknik/Design ApS er med på Las Vegas-messe med en række velfungerende danske værktøjer til produktionsapparatet i USA.
KNOWHOW Fra 3.-7. november deltager F.K. Teknik/Design ApS i Vissenbjerg på Fyn, som står bag Flexible produktlinien til autoreparationsindustrien, på Sema messen i Las Vegas.

Flexible produkterne udstilles i samarbejde med den amerikanske importør af Sata sprøjtepistoler, DanAm Company, som siden 1997 har været forhandler af et udvalg af F.K.’s produkter i USA.

Fra F.K. Teknik siger direktør Jan Kriberg, at det amerikanske marked er specielt interessant for virksomheden, fordi det er i god vækst.

- Potentialet i USA er enormt, da branchen, når det kommer til produktionsapparatet, er nogle årtier bagud i forhold til den del af Europa, som er længst fremme.

- Vi har stort set hvert år siden 1997 været med på Sema-messen. Vor første messe var i Atlanta, og det var en stor oplevelse at stå der med velfungerende produkter, specielt da vi stod lige ved siden af en anden udbyder af noget, der skulle forestille at kunne løse tilsvarende opgaver, men hvor en kølerhjelm blev tabt hver gang, man forsøgte at rotere den for at kunne lakere den på indersiden, siger Jan Krejberg.

Direktøren glæder sig til at vise sine produkter frem, herunder tre nyheder på det amerikanske marked, siger direktør Jan Kreiberg, som selv vil være på messen de første tre dage.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111