23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENSO viskerbladstyper og -størrelser

DENSO er en anerkendt producent af OE-viskerblade (originalt udstyr), der leverer til bilproducenter over hele verden, herunder Ferrari, så de er velkvalificerede til at give nyttige forbrugerråd.

Når tiden er inde til at udskifte viskerbladene, står bilisterne ofte over for en lang række valgmuligheder, som kan få dem til at klø sig i nakken. Og da valget af det rigtige blad også er et sikkerhedsmæssigt vigtigt spørgsmål, hvad er så de vigtigste egenskaber at tage i betragtning for at træffe den rigtige beslutning?

Den første overvejelse bør altid være kvalitet, da et klart og pålideligt udsyn til vejen forude er afgørende for både førerens og andre trafikanters sikkerhed. DENSO's produktviden og tekniske ekspertise sikrer, at hvert eneste blad, de producerer, giver en klar og stribefri rengøring af forruden, og bladenes holdbarhed garanterer en forlænget levetid, der strækker sig over tusindvis af kilometer, selv under de mest ekstreme vintervejrforhold eller langvarige timer med sommersolskin.

Derefter kommer størrelsen, som ikke er en valgmulighed, men noget, producenten har specificeret for køretøjet, så det er vigtigt at finde ud af, før der købes en udskiftning. Det kan du nemt gøre ved at gå ind på DENSO E-katalog.

Andre faktorer, der spiller ind, er de fremherskende vejrforhold, som bilisten normalt oplever, f.eks. regn, is eller sne, samt den type kørsel, der normalt udføres, f.eks. om det er ved høj hastighed på større veje eller overvejende i bymiljøet. Disse faktorer vil ofte afgøre, hvilken type blad man ender med at vælge, men det er også klogt at overveje alle muligheder, før man træffer det endelige valg.

For at hjælpe med dette valg har DENSO opdelt sine viskerblade i tre forskellige kategorier: Standard, flad og hybrid, men virksomheden leverer også bagviskerblade.

Det skal dog bemærkes, at tre typer viskerblade (Standard, Retrofit Flat og Hybrid) kun kan monteres på viskerarme, der har et U-krog-design, og hvis de originale vinduesviskere på en bil er flade blade, kan der kun monteres et andet sæt flade blade (ikke retrofit flat).

Men uanset stil kombinerer alle DENSO-viskerblade intelligent design, materialer af høj kvalitet og præcis fremstilling for at sikre, at de tørrer bedre og holder længere. DENSO-viskerblade er faktisk monteret på de berømte japanske højhastighedstog!

DENSO's Standard-serie har et konventionelt design med en metalramme og en udskiftelig gummiindsats, der danner bladets viskerkant. Det er en prisbillig løsning, der er velegnet til moderate vejrforhold, og med fire bladprofiler, der passer til forskellige forruder og køretøjstyper, samt fire valg af monteringssystemer og tre klipsmuligheder, dækker den omkostningseffektivt behovene for de fleste mærker og modeller.

DENSO Retrofit Flat viskerblade sidder forruden tæt og jævnt på forruden, så regn og snavs tørres væk under selv de værste vejrforhold ved høj hastighed. Det skyldes, at deres aerodynamiske design minimerer risikoen for opdrift og reducerer støj. Med elegant design og fantastisk ydeevne er de attraktive på alle måder.

DENSO flade viskerblade med et elegant design uden beslag har en integreret aerodynamisk spoiler, der gør at de fungerer hurtigt og effektivt i en række OE-applikationer.

DENSO Hybridblade anvender avanceret teknik, robuste materialer og futuristisk design for at kombinere holdbarheden fra et konventionelt blad med aerodynamikken fra en fladt blad. Hybridblade er velegnet til mange forskellige vejrforhold og tilbyder forbedret ydeevne og lang levetid sammenlignet med konventionelle blade, hvilket giver den perfekte balance mellem pris og ydeevne.

Desuden er sortimentet af viskerblade til bagruden et 100% OE-sortiment (originalt udstyr), der fås i forskellige stilarter, så det passer korrekt til anvendelsen, og som er fremstillet af holdbare og korrosionsfrie materialer for at sikre fremragende udsyn bagud, hvilket er særligt vigtigt i dårligt vejr.

Som man nu kan se, vil valget af det rigtige viskerblad forbedre udsynet betydeligt og dermed trafiksikkerheden, hvilket i sidste ende fører til en bedre køreoplevelse. Så ved at bruge de førnævnte retningslinjer for den type kørsel, der normalt udføres, og de generelle vejrforhold, viskerbladene skal håndtere, kan bilister identificere den valgmulighed, der giver det bedste udsyn og mest værdi for pengene.

Besøg DENSO webkatalog for hurtigt og nemt at finde de korrekte viskerblade til udskiftning.

Yderligere oplysninger om DENSO Aftermarket-programmet findes online på: www.denso-am.eu

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.047