23948sdkhjf

Multimedia har ramt plet

Kenwood først i Europa med tre års gratis opdatering, HD trafik og DAB.
AUDIO Kenwoods nye 2Din program sætter ny standard for navigation og multimedia i bilen for eftermonterede enheder. Nye teknologier er anvendt i forbindelse med at udviklingen af den nye digitale instrumentering og kamera sidespejle i McLarens nye superbil P1, og disse teknikker er netop anvendt i den nye Kenwood navigations serie, ligesom til VW koncernens MIB1 radio systemer.

- Navigations softwaren er Garmin, som brillerer med dens brugervenlige menustyring. Og med Lane Assist, split-screen display og fotorealistisk junction view bliver navigationen komfortabel og sikker at anvende i dagligdagen, oplyser Christian Rasmussen fra AS Marketing i Faaborg.

Salgaftale med seks bilimportører
DF-Faktatekst løs: AC Marketing Automotive ApS i Faaborg sælger til de fleste bilforhandlere og oplyser at have aftaler med seks bilimportører om salg. Enhederne sælges gerne som et komplet kit med bilmodelspecifik monteringsramme og rat-interface, så kommunikation mellem bil og enhed virker som originalt auto-hifi.


- Nyt er nu tre års gratis kort opdateringer efter ibrugtagning. Hidtil har en kunde skulle betale 1200 kroner om året for et sæt nye kort, men det har vi efter fem års kamp fået lavet om på, så kunden nu reelt sparer 3600 kroner over en tre-årig periode, hvis han skal være opdateret på vejnettet, tilføjer han.

Den almindelige TMC PRO er droppet, og i stedet medfølger et to års gratis abonnement til INRIX live trafik, som har 150 millioner brugere. Dette system gør, at man advares om trafiktæthed, uheld, dagspriser på benzin, ledige p-pladser, flyafgangstider, trafikkamera og mange andre funktioner.

Teknikken i Kenwood

Tilslutning af to mobiltelefoner er nu muligt for første gang, hvilket har været et ønske i mange år. Parring sker automatisk uden besværlig opsætning på de fleste telefoner. Bluetooth teknologien understøtter nu HFP1.6, det vil sige frem for at høre lyd i 8 KHz, er man nu oppe på 16 KHz, så lydkvaliteten er helt i top, man kan næsten sige cd kvalitet. For at kunne nyde den gode lyd i stemme og i musik streaming (A2DP), så skal ens telefon være af nyere beskaffenhed og understøtte HFP1.6 teknologi.

Men det stopper ikke her. Enhederne er 100 procent mirror link klar, det vil sige smartphonen kan vises i stor skærmstørrelse på Kenwood skærmen via trådløs tilslutning eller kabel. Systemet er duplex, så ved at trykke på Kenwood skærmen betjener man sin smartphone direkte.

- Så det er nu ens telefon, der sætter begrænsningerne for, hvad man vil se eller bruge, siger Christian Rasmussen.

Radio

De fascinerende funktioner i DAB versionen indeholder en digital radio tuner, der muliggør krystalklar lyd og fejlfri modtagelse af mange DAB-stationer. Med seamless blending funktion viser Kenwood absolut teknologisk innovation: Den sofistikerede buffer teknologi sikrer uafbrudt DAB lytning uden irriterende afbrydelser, eller hvis der sker et skift mellem DAB og FM. Desuden kan Kenwood vise nye supplerende ydelser af digital radio: SLS Slideshow som er et parallelt program for albumcover, logoer eller infografik, mens den elektroniske programguide EPG viser transmissionens sekvens.

Kenwood DAB indeholder state-of-the-art DAB/DAB+. Ved hjælp af det nyeste digitale chipsæt vil Clever teknologien skifte fra DAB til FM, hvis der er et lokalt signal problem. Ringer telefonen, optager denne teknologi radio udsendelsen, og den fortsætter uhindret, når samtalen afsluttes.

- Salget den første måned er gået strygende. Vi har ramt helt plet hos forbrugerne med et system, der giver fuld valuta for pengene, siger Christian Rasmussen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188