23948sdkhjf

Dometic udlover fyldestation

Vind en fyldestation i et år og bliv klogere på lavemissions-stationer på Dometics stand.
KLIMAGENVINST Når au2messen 2015 går i gang i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, dukker der sandsynligvis også en del fagfolk op fra landets klimaværksteder. Et af stederne at blive opdateret på fyldestationer og teknologi inden for det område, er hos Dometic Waeco. Klimavirksomheden udlodder på årets messe et års gratis brug af den fuldautomatiske fyldestation ASC 2500 Low Emission.

- Det klimaværksted, som er så heldig at tage fyldestationen med hjem, har en gylden mulighed for at komme til at tjene rigtig mange penge det næste år. ASC 2500 Low Emission er ni minutter hurtigere end de fleste andre fyldestationer. Det betyder, at klimaværkstedet kan øge antallet af servicetjek og derved skrue op for indtjeningen, siger Martin Christensen, der er key account manager hos Dometic Waeco. Han understreger dog, at det selvfølgelig kræver, at værkstedet har fokus på aircondition-service og prioriterer det.

Hemmeligt slagtilbud
Lodtrækningen er enkel. De gæster, som besøger Dometics stand, skal ved hjælp af en opstillet ASC 2500 Low Emission finde en ganske bestemt bil, som er med på messen, og som derefter tastes ind på fyldestationens display. Herved er man automatisk med i lodtrækningen, hvor vinderen udtrækkes umiddelbart efter messen. Grunden til, at lige netop den type fyldestation bliver udloddet skyldes ifølge Martin Christensen, at der er rift om teknologien:

- Efterspørgslen på Low Emission er større end nogensinde, så vi forventer, at der kommer rigtig mange og deltager i lodtrækningen, siger Martin Christensen og tilføjer, at den eneste udgift, som er forbundet med lånet af fyldestationen, er de forbrugsmaterialer, som hører med til den daglige drift.

Foruden lodtrækningen lover Dometic Waeco at stå klar med et tilbud, som også henvender sig til klimaværksteder.

- Vi har købt ti specielmaskiner, som jeg dog ikke afsløre på nuværende tidspunkt, men som vi sælger med stor rabat på messen, siger Martin Christensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094