23948sdkhjf

Scosche kommer til Skandinavien

DC Scandinavia A/S er officiel skandinavisk distributør af Scosche produkter.
IMPORT Scosche er en amerikansk prisvindende virksomhed, der udvikler og producerer forbrugselektronik og teknologi samt audio produkter, installationsløsninger og andet tilbehør til bilindustrien.

I første omgang har DC Scandinavia valgt at fokusere på introduktionen af Scosches nye innovative magnetiske holdere til mobile enheder.

MagicMount er et super nemt magnetisk monteringssystem, der gør at man helt uden besvær, kan sætte sin smartphone og tablet’s fast i bilen – eller hvor man ønsker det. Selve holderen monteres via kraftige klæbepuder eller sugekopper afhængig af model. En flad magnetplade placeres bag coveret på telefonen eller tabletten. Systemet er udviklet af kraftige neodymium magneter, så selvom magneten er kraftig, indvirker den ikke på telefonen eller tabletten. Telefonen eller tabletten holdes tæt på magneten og den vil helt automatisk blive låst fast til magneten.

Scosche Magic Mount serien har ifølge importøren netop vundet prisen i USA som 2015 VIP (Very Important Product). Titlen er baseret på en uafhængig afstemning mellem butikker og private forbrugere samt elektronik grossister i USA.

- Afstemningen viser at Scosche Magic Mount falder perfekt i forbrugernes smag med de mange kvaliteter som det byder på, siger Ulrik Kjær, Direktør i DC Scandinavia A/S. Han har i forbindelse med forhandlingerne omkring distributionsaftalen været på besøg i Scosche Internationals hovedkontor lidt uden for Los Angeles.

- Det var en utrolig positiv oplevelse at besøge Scosche international og ved selvsyn konstatere, at Scosche er utrolig fokuserede på kvalitet og derfor har kunnet lavet samhandelsaftaler med anderkendte brand som blandt andet Apple.

- Vi kommer til at præsentere det skandinaviske marked for en lang række rigtig interessante og spændende produkter i fremtiden, udtaler Ulrik Kjær.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112