23948sdkhjf

Mere information om træk

Bosal lancerer nyt elektronisk anhængertrækkatalog på det europæiske marked.
KATALOG Den fuldstændig redesignede version af Bosal online anhængertræk-kataloget er live fra 1. juli 2015. Den store fordel ved dette online anhængertræk-katalog er brugervenligheden, oplyser Lene Malchau fra Bosal Danmark.

Alle relevante informationer fra bilmodel til anhængertrækkets godkendelsesdokument samt monteringsvejledninger for kabelsæt er umiddelbart tilgængelige.

Da katalogets fil over bilparken nu er fuldstændig integreret med den europæiske TecDoc fil, kan kunden være sikker på, at alle eksisterende biltyper er linket korrekt til det korrekte Bosal anhængertræk og kabelsæt.

140 nye træk

Det detaljerede katalog og produktinformation samt brugervenligheden i online systemet garanterer effektiv udnyttelse af det nye online katalog. Også de mere end 140 nye produkter, som Bosal har lanceret i de seneste 12 måneder er inkluderet. I mange tilfælde var Bosal først på markedet med disse anhængertræk.

Ifølge Wido Hoebe, produktchef for det europæiske eftermarked, vil det nye avancerede online katalog sammen med det sofistikerede logistikssystem bidrage til endnu større kundetilfredshed.

Det nye katalog kan ses på www.catalogue.bosal.com

Bosal er den europæiske markedsleder på eftermarkedet for udstødningssystemer og anhængertræk. Bosal fremstiller udstødningssystemer, anhængertræk, katalysatorer og DPF til både originalmarkedet og eftermarkedet. Derudover leverer Bosal tagbøjler og cykelholdere. Den hollandske Bosal gruppe er aktiv over hele verden med 32 fabrikker, fire R&D-centre samt 14 distributionscentre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11