23948sdkhjf

Farvestyringen bliver revideret

Standox har foretaget en gennemgribende revision af sin farvesøgningssoftware, Standowin.
LAK Denne næste generations farvestyringssoftware fra Standox er nu webbaseret under navnet Standowin iQ, hvilket skal bidrage til, at værkstedernes farvestyringen bliver endnu mere professionel.

Den vigtigste fordel for værkstederne er, at farvedatabasen opdateres automatisk, hver gang softwaren opretter internetforbindelse. Dermed får brugerne af Standowin iQ ikke bare en større tillid til produktet, da de næsten øjeblikkeligt får adgang til de nyeste produkter og formler takket være de automatiske opdateringer, men det gør også manuelle opdateringer med dvd’er overflødige og sparer dermed både tid og besvær.

- Den forbedrede udgave, Standowin iQ, giver værkstederne en avanceret software, som understøtter søgningen efter den rette farve, siger Olaf Adamek, der er Brand Manager for Standox EMEA.

På alle enheder

Softwaren kan installeres på både computere, smartphones og tablets, hvilket gør den yderst fleksibel. Uanset platformen kan Standowin iQ sende formler direkte til vægten eller de fuldautomatiske doseringssystemer.

Desuden giver den opgraderede software bag Standowin iQ en øget datasikkerhed. Brugerne kan tage backup af deres data online, og det er en uvurderlig fordel i tilfælde af computerfejl, da dataene let kan gendannes. Alle oplysninger gemmes også lokalt på computeren, så de er tilgængelige, hvis der ingen internetforbindelse er.

Standowin iQ kan også bruges offline. Værksteder, der ikke vil søge efter formler online, kan bruge den nye Standowin iQ på forskellige måder. Programmet gemmer eksempelvis de seneste fem farver, der er kaldt frem. Det er meget praktisk og tidsbesparende i forbindelse med gentagne søgninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094