23948sdkhjf

Sportsvognsfest mod cancer

Sportscar Event kommer nu til Fyn den 5. september på HCA Airport nord for Odense.
VELGØRENHED Få en tur i en sportsvogn og hjælp kræftramte piger og drenge i Børnecancerfonden. Det er hele ideen i Sportscar Event, der nu kommer til Fyn. Snart indtager Ferrarier, Porscher, Lamborghinier og alle de andre sportsvogne HCA Airport nord for Odense.

Et par flyvende omgange på en midlertidig ”racerbane” med en regulær superlangside. Vælg selv mellem Ferrari med 740 hk, Lamborghini med 700 hk og Porsche med over 600 hk. Eller en af de andre godt 30 sportsvogne. Dét er oplevelsen i Sportscar Event, når en gruppe mænd og kvinder et par gange om året inviterer til fartfest i deres altid meget nypudsede sportsvogne – den 5. september for første gang på Fyn.

- Banen” er anlagt på HCA Airport nord for Odense, en midlertidig rundstrækning på næsten tre kilometer med skarpe og åbne sving og en virkelig seriøs langside, der allerede har fået kælenavnet ”Mulsanne” efter det berømte stræk på Le Mans. Vi kommer til at flyve lavt, lover en af kørerne, Jason Watt.

Det koster mellem 200 kroner og op til 1500 kroner for en tur. Adgang til lufthavnen og til at se – og ikke mindst høre – sportsvognene er gratis.

Sportscar Event er den store sparke-dæk-fest, når bilerne giver ture på for eksempel FDM Jyllandsringen og snart altså på HCA Airport.

Flere millioner til Børnecancerfonden

Sportscar Event 2015 er allerede et rekordår, idet de godt 50 ejere af sportsvogne i forsommeren kørte i alt 2,6 millioner kroner ind til Børnecancerfonden ved to event på Sjælland og i Jylland.

- Sidste år rundende vi to millioner kroner lige ud, og var meget glade for for første gang at nå et så stort beløb. I år håbede vi så at nå to igen, måske 2,1. Men resultatet blev altså 2,6 millioner kroner efter blot to dages kørsel – først en søndag på FDM Sjællandsringen og dernæst en lørdag på FDM Jyllandsringen, fortæller Jack Mogensen, eventchef for Sportscar Event.


Sportscar Event Fyn


Begivenhed: Sportscar Event Fyn

Få en codriver-tur i en sportsvogn, f.eks. Ferrari, Porsche eller Lamborghini

Hvor: Hans Christian Andersen Airport, tidligere Beldringe Lufthavn ved Beldringe nord for Odense

Adresse: Lufthavnvej 131, 5270 Odense N

Hvornår: Lørdag den 5. september kl. 9-16

Adgang: Gratis. Ture i bilerne: 200-1500 kroner

Overskuddet doneres til Børnecancerfonden

Mere info: www.sportscarevent.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094