23948sdkhjf

Superb på Conti-dæk

Skoda-flagskib forlader fabrikken på sommerdæk fra Continental. Teknikerne har godkendt to forskellige dæktyper.
DÆK Den nye Skoda Superb blev præsenteret på Geneve-udstilingen i marts og forlader i løbet af de kommende måneder fabrikken i Kvasiny i Tjekket på vej ud til Europas bilforhandlere. Denne gang kommer Skodas flagskib originalmonteret med dæk fra Continental, og de europæiske kunder kan vælge mellem to typer alt efter kørselsbehov og ønske til komfort.

Der kan være forskel fra land til land på, hvad den enkelte importør har udvalgt til sit marked, men det tjekkiske bilmærkes teknikere har til det europæiske marked udvalgt henholdsvis ContiEcoContact 5 og ContiPremiumContact 5 til bilmodellen, der i Danmark hitter både som firmabil og familiebil.

- Muligheden for to dæk med forskellige egenskaber til den samme bilmodel betyder, at bilkøberne har mulighed for at vælge de dæk, der passer til deres personlige kørestil og hvor de kan prioritere eksempelvis brændstoføkonomien, fortæller adm. direktør Georg Nielsen fra Continental Dæk Danmark A/S.

Conti-fabrik i Tjekkiet

Det er i øvrigt ikke kun den nye Superb, der får liv i Tjekkiet. Det samme gør ContiEcoContact 5, der produceres på Continentals topmoderne fabriksfaciliteter i Otrokovice, der ligger cirka 180 kilometer fra Kvasiny. Så samarbejdet mellem de to tyskejede fabrikker i Tjekkiet er en anden klimamæssig fordel ved samarbejdet, idet dækkene ikke skal transporteres langt for at blive monteret på bilerne.

Både ContiEcoContact 5 og ContiPremiumContact 5 leveres begge i dimensionerne 215/55R17V.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172