23948sdkhjf

Autobranchen får sit eget prisshow

Sean F. Coard vil kåre 20 vindere ved stort show til november.
PRISER Tirsdag aften den 24. november åbnes bildørene til Auto Awards, der bliver et prisshow i hjertet af København. Auto Awards kommer til at hylde hele bil- og autobranchen i Cirkusbygningen i København.

Goodwill Media – der blandt andet står bag net-tv-kanalen Au2news – lancerer showet rød løber, flot kulisse, statuetter og festmenu med mere for hele den danske autobranche.

Både hele branchen samt Hr. & Fru Danmark har halvanden måned til at vælge, hvem de helst ser kåret i de forskellige kategorier. Alt i alt skal der kåres en vinder i hele 20 forskellige kategorier. Endvidere nedsættes en jury, bestående af folk i branchen.

- Vi tror, at Auto Awards kan være med til at styrke branchens image og understøtte det arbejde, som flere af landets brancheforeninger, importører, forhandlere og leverandører allerede gør, siger idémanden, Sean F. Coard.

- Det er ikke første gang, at vi er arrangør og event-maker på store awards. Jeg har blandt andet været bagmand for og arrangør af en stor musik prisuddeling, der blev sendt på DR1 lørdag aften med to timers udsendelse og diverse optaktsprogrammer, tilføjer han.

Vises på net-tv

- Auto Awards skal være en stor festlig og stilfuld begivenhed, som hele branchen kan være stolt af. Det er kun hele bil- og autobranchen, der kan købe billetter til begivenheden, som vil omfatte en stor festmenu. Award-festen vil omfatte branchen, pressen og udvalgte kendisser som gæster, oplyser Sean F. Coard.

Begivenheden vil også kunne følges hjemme fra sofaen, da begivenheden transmitteres live på Au2news.

- Forarbejdet har stået på i flere år og har omfattet sonderinger blandt branchens virksomheder og organisationer. Alle, vi har talt med på vores vej, har taget positivt imod ideen. De har også bidraget med flere nye kategorier og input for i videst muligt omfang at komme hele branchen rundt, siger han.

Senere på året vil man kunne stemme på de nominerede i de 20 forskellige kategorier, som går lige fra Årets Bilmærke, Årets Familiebil og Årets Mandebil til Årets Værksted, Årets Synshal og Årets Produkt.

Mere senere på www.autoawards.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094