23948sdkhjf

Auto Awards klar til ny omgang indstillinger

Det er nu, alle i autobranchen kan indstille værdige virksomheder, tiltag og produkter i 22 kategorier til efterårets Auto Awards 2018 prisuddeling og show.

OMTANKE Den 27. november afholdes autobranchens succesfulde show med prisuddelinger, Auto Awards, for fjerde år i træk i København. Her samles branchefolk fra hele Danmark for at hædre dagligdagens helte inden for autobranchen - når virksomheder kåres efter indstilling fra alle os i branchen.

- Vi vil gerne indbyde alle de mange tusinde ansatte i den danske autobranche til at tænke sig grundigt om for at vurdere, hvilke virksomheder, og folkene bag, der har gjort sig fortjent til at blive indstillet for spændende nye tiltag i det forgangne år, siger manden bag Auto Awards, Sean F. Coard. Han indskærper, at der skal være tale om nye tiltag i årets løb bag motiveringen til en indstilling.

Kategorierne spænder bredt, og man kan indstille til eksempelvis Årets Værksted, Årets Brugtvognsforhandler eller Årets Leverandør - i alt 22 kategorier (se boks).

- Vi kender alle en i branchen, der fortjener et ekstra stort skulderklap. Om det er ens egen arbejdsplads, byens lokale bilforhandler eller en helt tredje, som man mener har gjort en afgørende forskel i årets løb, er op til folk i branchen, når man indstiller via vores hjemmeside autoawards.dk, siger Sean F. Coard.

Foruden æren og den prestigefyldte titel er der også Auto Award-statuetter på højkant til vinderne.

Som de foregående år er der nedsat en jury bestående af anerkendte og dygtige fagfolk fra eksempelvis brancheforeninger, virksomheder, autogrossister samt bileksperter og motorjournalister - alle med fingeren på pulsen i autobranchen. Både juryens og alle andre branchefolks stemme vægtes afhængig af hvilke kategorier, der er tale om.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094