23948sdkhjf

Geely vil erobre Europa

Den kinesiske bilproducent har planer om at udfordre det europæiske marked i 2017.
MARKEDSANDELE De kommende år kan europæerne blive de nyeste kunder hos den kinesiske bilproducent Geely. I hvert fald er planerne, at det asiatiske bilmærke vil satse på Europa, når de lancerer en lille SUV i 2017. Der skulle være tale om en plug-in hybrid, der kommer til EU i slutningen af 2017, mens det hjemlige marked også vil få en benzinvariant, skriver Automotive News.

Kinesernes håb er, at lanceringen af en bilmodel, der ikke benytter fosile brændstoffer, vil åbne europæernes øjne for, at Geely producerer højteknologiske og prisbillige biler, der har en bedre kvalitet end de hidtil sete bilmodeller fra Kina. Ifølge højtstående, unavngivne ansatte fra Geely vil der blive etableret et begrænset antal showrooms i Europa.

Efter planen er det i lande som Spanien, Portugal, Italien, Storbritannien og i Østeuropa, at Geely satser på at få succes.

- Disse markeder - især Storbritannien - er åben for biler fra udenlandske bilproducenter. Det gør sig ikke gældende i Nordeuropa, Frankrig eller Tyskland, forklarer de ansatte til hjemmesiden.

Dermed ser det i første omgang ud til, at bilproducenten - der ejer Volvo - vælger Skandinavien og Danmark fra.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205