23948sdkhjf

Chevrolet laver videoreklame – i papirmagasin

Bilproducenten reklamerer for deres Colorado-pickup på utraditionel vis.
MARKETING De fleste kender efterhånden opskriften på en reklame fra en bilproducent. I aviser er der tale om bilen kørende i flotte omgivelser, og på tv er de heller ikke meget mere opfindsomme. Men store bilmærker kan godt være opfindsomme og overraske. Det har Chevrolet vist med deres seneste bud på en ny version af en magasin-annonce.

Der er simpelthen tale om en digital reklame i et analog medie. De har nemlig i to amerikanske magasiner fået ”installeret” en videoreklame på papirsiderne, så 10.000 læsere har fået en noget anderledes og aktiv annonce præsenteret, når de har bladret i magasinerne Esquire og Popular Mechanics, skriver hjemmesiden Advertising Age.

Hvorfor ikke?
Indholdet er en promovering af deres seneste pickup Chevrolet Colorado, og de i alt tre kreative indslag er udarbejdet af reklamebureauet Commonwealth//McCann. De 10.000 kunder, der har fået reklamen ind ad døren, er blevet nøje udvalgt som mulige købere af Chevrolets pickup.

- Vi havde disse fantastiske digital film, som vi fik produceret for præsentationen af Colorado-modellen, og så tænkte vi, hvorfor ikke putte en video i en avis, forklarer Jill Mida, chef for Chevrolets Truck-reklamer, ifølge Advertising Age.

Det er ikke første gang, at den videoreklame figurerer i printmediet, men så vidt vides er Chevrolet den første bilproducent, der har forsøgt sig med den alternative reklameform.

Se Chevrolets nye reklametiltag herunder:





Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126