23948sdkhjf

Ny konge af Nürburgring

Den hurtigste omgangstid på den legendariske racerbane nærmer sig 6 minutter og 30 sekunder.
REKORD Bilproducenterne bruger ofte den gamle nordsløjfe på Nürburgring som reference, når de producerer en ny superbil. Gang på gang bliver den hurtigste omgangstid derfor udfordret og slået. Denne gang er det Scuderia Cameron Glickenhaus’ SCG 003, der har rykket grænserne for, hvad der er muligt med fire hjul. De har slået Pagani Zonda R’s rekord på 6 minutter og 47 sekunder med hele fem sekunder, således at tiden fremtidige biler skal måles op imod er 6:42.

Bag bilen står den tidligere filminstruktør, amerikaneren James Glickenhaus, der siden har ombygget sin formue som finansiel investor. Nogle af de penge er puttet i SCG 003’eren. Faktisk kan bilen vise sig at være endnu hurtigere end den nuværende rekord. I hvert meddeler bilproducenten, at rekordbilen var motorbegrænset, og der var ekstra vægt i bilen. Derfor kan den under de rette omstændigheder nærme sig 6 minutter og 30 sekunder, fortæller producenten på Instagram. Motoren i bæstet er en 3.5 liters Honda V6 med dobbelt turbo og 600 hestekræfter.

Det kan dog være et spørgsmål om tid, før Scuderia Cameron Glickenhaus må forlade tronen, da svenske Koenigsegg har planer om erobre tronen i løbet af 2015 med deres voldsomme One:1.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109