23948sdkhjf

BilBasens pressetjeneste vinder kåring

Uvildig kåring sætter fokus på virksomhedernes evne til at formidle budskaber, og i den konkurrence slog BilBasen blandt andre Ford Motor Compagny.
Mynewsdesk er landets førende leverandør-platform for nyhedsformidling til medier og brugere. Mynewsdesk har bedt to uafhængige kommunikationseksperter om at deltage i en jury, der skulle kåre det bedste presserum hos virksomheder i Danmark. Her vandt BilBasen blandt de mellemstore virksomheder, i øvrigt foran Ford Motor Compagny.

Med kåringen af Årets Presserum ønsker Mynewsdesk at sætte fokus på muligheder i effektiv mediehåndtering.

- BilBasen lancerer mange gode og generelle historier til medierne om blandt andet bilsalgsstatistik og markedsanalyse, der ikke har selve BilBasen i fokus, begrunder content marketing specialist, Joakim Ditlev valget af vinderen.

BilBasen har gennem de seneste 10 år opbygget en PR og pressetjeneste, der i 2013 skabte over 8000 omtaler af BilBasen og brugtbilmarkedet i andre medier. I løbet af 2013 udsendte BilBasen 60 pressemeddelser, og alene i oktober var der 6400 besøg på BilBasens pressesite.

- I det seneste år har vi haft fokus på at styrke relationerne mellem vores klassiske PR-aktiviteter og de sociale medier, og det er lykkedes. Via en målrettet indsats har vi formået at øge brugernes opmærksomhed omkring BilBasen på Facebook, så vi i dag er i dialog med over 21.500 Facebook-brugere, siger Jan Lang, ansvarlig for BilBasens og Bilinfos PR-aktiviteter.

- Et presserum er et oplagt sted at udgive nyheder, og et godt presserum huskes af journalister som et sted, der er relevant at vende tilbage til, fordi der er gode billeder, videoer, artikler og links. En aktualitet, som er en kombination af produktnyheder og relevante nyheder fra den omverden, som produktet og virksomheden befinder sig i. BilBasen, og de øvrige kategori-vindere, efterlader et indtryk af, at her er noget at komme tilbage efter, siger jurymedlem Jan Godsk, branded content ekspert og kreativ konsulent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078