23948sdkhjf

Mekonomen lukker afdeling i Frederikssund

Ifølge Motor-magasinets oplysninger har Mekonomen lukket reservedelsafdelingen i Frederikssund og sendt alle mand hjem.
Mekonomens nyudnævnte direktør for den danske afdeling Crister Blohm er tilsyneladende i gang med at rydde op i forretningen. Ifølge Motor-magasinets oplysninger har den nyindsatte direktør som en af sine første gerninger lukket reservedelsafdelingen i Frederikssund og sendt alle mand hjem.

Mekonomens autoværksted i byen bekræfter historien:

- Det er mit indtryk, at det skete tirsdag, og forretningen er i dag lukket, fortæller Kenneth Olofsen, der er indehaver af Dansk Service & Bilpleje i Frederikssund, som er et værksted tilknyttet Mekonomen. Han oplyser, at værkstedet kører videre som hidtil.

- De var fire ansatte og de er alle blevet sendt hjem. Salg af reservedele skal fremover ske fra Roskilde og Hillerød, fortæller Kenneth Olofsen.

Direktør udskiftet

Mekonomen har da også haft en del regnskabsmæssige udfordringer. Selskabets seneste kvartalsregnskab fra maj viste røde tal på bundlinjen. Resultatet af den primære drift i Danmark var faldet til minus 23 millioner svenske kroner mod et minus på 13 millioner svenske kroner i samme periode sidste år. Samtidig er nettoomsætningen faldet til 151 millioner svenske kroner mod 160 millioner sidste år.

Motor-magasinet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra den nytiltrådte direktør, Christer Blohm, ligesom det heller ikke har været muligt at få en udtalelse fra Frederikssund-afdelingens forretningsbestyrer Poul-Mogens Beicher Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063