23948sdkhjf

Mere lys i længere tid

Philips Automotive fejrer 100 års jubilæum på Automechanika, hvor flere nyheder præsenteres.
Hollandske Philips Automotive har flere nyheder med på Automechanika i Frankfurt, som åbnede tirsdag og varer til lørdag 20. september.

Helt ny er således Philips X-tremeVision halogen-pære, hvor Philips lover op til 130 procent mere lys - i forhold til en standardpære - samt optimal lys i op til 130 meter.

Philips lover en levetid på 450 timer – cirka dobbelt på længe som flere konkurrenter, som følge af brugen af kvartsglas og højere tryk, oplyser Anders Grønbech fra Philips Automotive i Danmark.

Nyheden, som findes i H1, H4 og H7 udgaver, lanceret også i Danmark fra 16. september - umiddelbart til samme pris som før, tilføjer han.

Ny er også WhiteVision, hvor Philips lover op til 40 procent hvidere lys, 4300 Kelvin og op til 60 procent mere lys på vejbanen. Ifølge Philips en halogen-nyhed med Xenon-effekt.

- Nyheden afløser trenden med blåt lys. Det er det hidtil hvideste lys på markedet, som efterspørges på grund af LED-trenden, vurderer Anders Grønbech, som peger på, at udviklingen går mod mere LED. Men det er ligeså dyrt som Xenon, så der spekuleres fortsat i renæssance til halogen-pærerne. Samtidig er eftermarkedet allerede ved at dykke som følge af LED-lygternes ekstremt lange levetid, typisk 8-10 år mod tidligere 1-2 år.

- Men LED kommer stille og roligt, selv om der kræves store investeringer, konstaterer Anders Grønbech.

Philips satser også på et nyt LED-ben, værkstedslygter, hvor man på messen kunne vise 11 slags frem, ligesom selskabet slog på tromme imod kopi-produkter via unikke sikkerhedskoder på pakkerne, så kunderne selv kan verificere pærernes autencitet.

Philips kan på Automechanika endvidere markere Philips Automotives 100 års jubilæum på messen med en tidslinje, som viser udviklingen fra den første pære i 1914 over nogle højdepunkter som den første H1 pære i 1960, Xenon i 1991, BlueVision i 1998 og long-life-pærerne samt LED-gennembruddet i 2009.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079