23948sdkhjf

Jørgen Hansen Biler er blandt verdens bedste Kia-forhandlere

Torsdag den 5. december blev Kias European Platinum Dealer Awards overrakt til de 30 bedste europæiske Kia-forhandlere ved en officiel middag i Lissabon, og her var der en dansk forhandler iblandt.
Udvælgelsen af de bedste Kia-forhandlere foregår ved, at den nationale organisation indstiller en række forhandlere på baggrund af kriterier som forhandlerens opfyldelse af kontraktlige standarder, implementering af branding strategi, salgsresultater herunder lokale markedsandele og deltagelse i kampagner og kundetilfredshedsprogrammer. Herefter er det op til Kia Motors Europe at udvælge den bedste forhandler blandt de indstillede.

Ud fra blandt andet ovenstående kriterier blev Jørgen Hansen Biler A/S indstillet til den fornemme pris og kan nu bryste sig af at være blandt Europas 30 bedste KIA forhandlere, og ikke mindst blandt de 10, som herudover udnævnes til Global Platinum Dealer.

- Det er altid rart at få en anerkendelse af det arbejde og den indsats, der ydes i hverdagen, og denne pris er et skulderklap til samtlige medarbejder hos os. Vi er utrolig stolte over først og fremmest udnævnelsen til KIA Platinum Dealer, og naturligvis også den fornemme titel som Global Platinum Dealer, siger Jørgen Hansen, direktør for Jørgen Hansen Biler.

De forhandlere, der er udnævnt til Global Platinum Dealer, bliver fejret ved en event under det kommende Australian Open, som er sponsoreret af Kia Motors.

- Jørgen Hansen Biler A/S modtager prisen for deres store engagement i Kia-mærket, og evnen til at øge deres salg af biler markant, siger Rasmus Haar Aagaard, forhandlerudviklingschef hos Kia Import Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093