23948sdkhjf

Korrekt svejsning

Avanceret svejse- og loddekursus i Eurogarant regi.
I uge 48 afholdt Eurogarant Danmark sit første, nyudviklede specialkursus inden for avanceret modstandssvejsning og MIG pulslodning. Kurset er tiltænkt SKAD medlemmer og Eurogarant værksteder.

Kurset har til formål at sikre korrekt svejsning, forståelse af automatik- og manuelfunktioner i både modstandssvejsere og MIG puls-loddere.

- Troen på at en svejsning er i orden, bare fordi man bruger automatikprogrammer, har vist sig at være forkert. Der er mange faktorer, der påvirker korrekt samling af karrosseridele, og for at bibeholde sikkerheden i crashzoner, fortæller SKAD-direktør Thomas Krebs.

- Der blev også sat fokus på fortolkning af reparationsvejledninger og det faktum at flere reparationsvejledninger ikke er korrekte og misinformerer karrosseriteknikeren. På kurset blev generelle forhold gennemgået, så karrosseriteknikeren lærer at bedømme disse forhold, tilføjer han.

Pulslodning blev også gennemgået både i teori og praksis, da det har vist sig, at rigtig mange karrosserifolk ikke har forståelse for denne nye og nødvendige funktion, der også kræves af flere og flere bilproducenter.

- Kurset har været en stor succes og vil blive gentaget så ofte som nødvendigt, siger Thomas Krebs.

Mere på www.eurogarant.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094