23948sdkhjf

Varme med nye betjeninger

Eberspächer har pæn succes med de nye betjeningsenheder, som startede med salg i efteråret.
Bosch Car Service og en række af landets frie autoel-værksteder forhandler og monterer den nye Eberspächer Easystart serie.

Serien har et helt nyt design, skabt til de mange nye designs i moderne biler og andre køretøjer, og er udstyret med de nødvendige funktionaliteter. EasyStart serien indeholder blandt andet en 7-døgnstimer samt to fjernbetjeninger, hvoraf den ene er med display. Samtlige er med long-press funktion, det vil sige quick-start med et enkelt tryk. Alle udviklet for at gøre det nemt for kunden at nyde komforten med en Eberspächer parkeringsvarmer, oplyser salgsdirektør Keld Andersen, Eberspächer Danmark

- Serien indeholder fire nye betjeningsenheder: To fastmonterede til kabinen samt fjernbetjeninger med og uden display. Desforuden findes den populære mobilstart GSM, hvor selve App’en kan downloades gratis. Yderlige til denne sæson er der udviklet nye hjemmesider, blandt andet www.betjeninger.eberspaecher.dk, hvor også datablade på betjeningerne kan downloades, forklarer han.

Bilspecifikke kits

Eberspächer udvikler hele tiden nye bilspecifikke monteringskits til de nye bilmodeller, som kommer på markedet. De nye kits udvikles for at gøre det nemmere og hurtigere at montere en varmer i de specifikke biler. I 2013 er der udført hele 112 prøvemonteringer på forskellige bilfabrikater og modeller med 290 motorvarianter, oplyser Keld Andersen.

Bilspecifikke kits bliver mere og mere aktuellet på grund af sparsom plads i bilerne, komplekse varme/klima/aircondition anlæg i bilerne og for at spare monteringstid med videre.

Forhandlerne finder alle monteringskits i det uundværlige elektroniske værktøj: ServicePortalen, hvor alle de nødvendige oplysninger om reservedele, monteringsanvisninger og monteringskit forefindes.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11