23948sdkhjf

D.A.F. Plus stopper

Fra den 1. januar 2014 lukker D.A.F. Plus - foreningens værkstedskæde fra 2009 - ned i sin nuværende form, når D.A.F. bliver til AutoBranchen Danmark.

- Takket være D.A.F. Plus har den autoriserede branche, herunder specielt importørerne, prioteret eftermarkedet. Vi ser i dag en langt større del af markedsføringen, der sætter fokus på kundeloyalitet blandt kunder med de lidt ældre biler og de mange små nye biler, udtaler D.A.F.-direktør Jens Brendstrup og tilføjer:

- Havde det ikke været for den fremsynethed, D.A.F Plus-medlemmerne har udvist, så havde vi ikke set denne udvikling, som er til gavn for alle autoriserede forhandlere og importører uanset mærke – så en stor tak for det skal lyde til D.A.F. Plus medlemmerne.

Fremover vil AutoBranchen Danmark udbrede konceptet til at omfatte alle certificerede værksteder blandt medlemmerne, så alle løfter i flok.

Selv om D.A.F. Plus stopper, så vil de elementer, der ligger i konceptet, fortsætte i den certificering af værkstederne hos AutoBranchen Danmarks medlemmer, som er i fuld gang, og som vil blive markedsført af AutoBranchen Danmark i målrettede kampagner i løbet af foråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078