23948sdkhjf

Garantistempel

NF Parts er Nordic Forums garantistempel.
Når NF Parts logoet pryder reservedelsemballagen, er der garanti for kvalitet, lover Nordic Forum. NF Parts er nemlig en serie af reservedele, der er særligt udvalgte for deres høje kvalitet af den internationale grossistsammenslutning Nordic Forum, som den danske autogrossist FTZ er en del af. Og nu er der endnu flere produkter på vej til FTZ’s kunder.

- Vi udbygger lige nu programmet, så FTZ’ samlede produktudbud bliver endnu mere attraktivt. Vi vil simpelthen give vores loyale kunder endnu mere, lyder det fra direktør i FTZ, Jens Sørensen.

Det er Jens Sørensen selv, der tilbage i 2003 grundlagde Nordic Forum, som i dag består af autogrossister fra syv lande. Han står samtidig bag konceptet NF Parts og er løbende med til at sikre kvaliteten.

- Jeg tager personligt rundt på alle de fabrikker, vi samarbejder med rundt om i verden. Jeg vil selv se, mærke og føle, at det er bæredygtige produkter, vi sender videre til vores kunder, siger direktøren, der også er manden bag Nordic Forums og NF Parts logoer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062