23948sdkhjf

Biløkonomer bestod svendeprøve

Bilbranchens censorer stillede store krav, da biløkonomerne årgang 2011-2013 ved en eksamen i december skulle forsvare deres afsluttende trainee-projekt. Alle 13 bestod og kan nu kalde sig biløkonom.
På biløkonomuddannelsens 5. og sidste semester arbejder biløkonomerne på fuld tid i deres uddannelsesvirksomhed. Samtidig skal de gennemføre et traineeprojekt, der indeholder en analyse og handlingsplan for en strategisk vigtig problemstilling i virksomheden.

Projektet er den studerendes "svendestykke", og det vurderes efter 7-trins skalalen ved en eksamen i uddannelsesvirksomheden med en af Bilbranchens konsulenter som censor.

I år har opgaverne blandt andet handlet om sociale medier som kommunikationsplatform, optimering af værkstedsomsætning, mersalg af servicekontrakter, optimering af varebilssalget, kortlægning af kommunikationsstrategi, veje til øget kundetilgang, optimering af brugtbilsmarkedet, analyse af markedsføringstiltag, mersalg af større model og salg af forsikringsaftaler.

Dimission fredag 17. januar

Den 17. januar får biløkonomerne overrakt deres eksamensbevis ved dimissionsfesten på Gl. Vindinge, hvor Bilbranchen traditionen tro er vært for festlighederne sammen med Aarhus Erhvervsakademi og Erhvervsakademiet København Nord.

Bilbranchen ønsker alle 13 biløkonomer og deres uddannelsesvirksomheder et stort tillykke med et veloverstået uddannelsesforløb, hvor Kenneth Nielsen, C.A. Larsen Automobiler A/S - Peugeot Viby, fik et 12-tal for sin opgave og mundtlige præsentation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062