23948sdkhjf

Dækkæde udvikler egne talenter

Super Dæk Service er i færd med at udvikle en talentgruppe i deres medarbejderstab.
Dæk- og værkstedsbranchen er i konstant forandring. Det sætter store krav om tilpasning og omstilling til aktørerne i branchen. Forandring i en organisation kræver udvikling af medarbejderstaben, og den udfordring har Super Dæk Service under NDI taget op med deres nyeste initiativ "talentgruppen", der løber af stablen netop i disse måneder.

I talentgruppen skal de engagerede medarbejdere igennem et intensivt kursusforløb samt have ekstra lektioner inden for organisationens tre bærende kulturværdier: Hastighed, købmandsskab og kvalitet. Talenterne får en nøje oplæring i vigtige emner som strategi, samarbejde, ledelse og high performance. Selve undervisningen varetages af SDS-ledelsen sammen med en række andre branchefolk fra erhvervslivet, ligesom flere virksomhedsbesøg også er på tapetet for de nye talenter.

Fokus på personlig udvikling

Deltagerne i talentgruppen bliver desuden målt og vejet gennem hele forløbet, og der vil løbende være fokus på deres personlige udvikling. Med individuel sparring, rådgivning og vejledning fastsættes konkrete målsætninger for talenterne. På denne måde sikres det, at deltagerne samt virksomheden får det ønskede output med fra processen. Det kræver et nyt, innovativt mindset at implementere omstillingsparathed i en organisation, men SDS har visionen klar, oplyser adm. direktør Jonas H. Pedersen.

Vi vil være branchens bedste

SDS har en vision om at være branchens bedste, og derfor mener han nu at have fundet recepten på at nå det mål:

- Den gode kvalitet, som vi kan tilbyde hos SDS, afhænger altid af, hvor godt vi har klædt vores medarbejdere på til deres opgaver. Det er de mennesker, vi har ansat, der gør forskellen for os. Når vi har frafald og når vi jævnligt åbner nye afdelinger, så skal vores nye talenter ind og udfylde de rum, og det skal de rustes og motiveres til, siger Jonas H. Pedersen.

Talentgruppen løber af stablen med et kick-off møde i september og forventes at være aktiv i to år, hvor der suppleres med nye talenter undervejs. Herefter er et nyt hold af ressourcestærke talenter klækket og klar til at tage i mod de udfordringer, SDS står overfor i dæk- og værkstedsbranchen.

I screeningsprocessen, hvor talenterne udvælges, indgår der flere tests, hvorpå SDS til sidst sidder med den særlig udvalgte talentgruppe.

I processen har dækkæden ledt efter alt andet end de nuværende afdelingsledere – nemlig dækmontører, lærlinge, mekanikere, værkførere eller andre, der har lyst til at være et godt forgangsbillede for SDS nu og i fremtiden samt vil være med til at udvikle og skabe resultater.

Det første hold på syv talenter mødes 30. september, oplyser ansvarlig for projektet, Peter Skriver, regionschef Nord.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078