23948sdkhjf

Biler, bold og sammenhold for biløkonomer

I den kommende weekend skal biløkonomstuderende fra Erhvervsakademi Aarhus og CPH Business opleve biler og bold i Wolfsburg.
Lørdag den 20. september lige efter midnat går turen mod Wolfsburg for 31 biløkonomstuderende og to vejledere. Turen vil foregå fra lørdag til mandag. Dagene vil gå med forskellige aktiviteter, som skal bringe de studerende tættere sammen, herunder at se Autostadt, Volkswagen-fabrikken og fodboldkampen VFL Wolfsburg – Bayer Leverkusen og forhåbentlig Nicklas Bendtner.

- Der er blevet arbejdet hårdt med at skaffe kapital til denne tur, og vi er meget glade for at så mange virksomheder synes, at dette er et projekt, de gerne vil støtte, bemærker Kasper Elstrøm, der er en af arrangørerne blandt de 2. års studerende.

Som en tradition for biløkonomuddannelsen er det en gruppe af 2. års studerende, som har fået til opgave at arrangere dette års tur for de nystartede biløkonomstuderende. I år går turen til Wolfsburg, hvor de nye samt nuværende studerende skal ind og se Autostadt og Volkwagens fabrik.

Arrangørerne har haft meget fokus på både det faglige og sociale indhold på turen, og har derudover også arbejdet med at få samarbejdspartnere til turen, så det er blevet muligt at komme til udlandet.

- Formålet med en tur som denne er at give de nye biløkonomstuderende et godt sammenhold, og at de ligeledes kan få et godt forhold til 2. års studerende. Det siges ofte, at netværk er noget af det vigtige i branchen, og på en sådan tur er der en god mulighed for at påbegynde dette netværk, påpeger uddannelseskoordinator Finn Rolighed.

- Ligeledes skulle denne tur gerne give et indblik i hele det system, som er etableret omkring en moderne bilproduktion samt forståelse for, hvordan en bilproduktion finder sted i dag, tilføjer Finn Rolighed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093